Kas vyksta Kaune spalio 20-22 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune spalio 20-22 dienomis? (Renginių kalendorius)

R. Tenio nuotr.

Kol sinoptikai visuomenei grasina pirmuoju sniegu, savaitgali dar leis pasimėgauti saulėtu rudeniu – nors žandus rytais ir kramtys lengvas šaltis ir dangus gali apdovanoti netikėtais lietaus pliūpsniais, bendros prognozės savaitgaliui žada daug saulės. Detalią orų prognozę galite rasti čia. O Kaunas net ir artėjant šalčiui neliūdi – renginių savaitgalį žada daug ir įvairių.

Nepatogus kinas 2017

Antradienį startavęs 11-asis tarptautinis žmogaus teisių kino festivalis „Nepatogus kinas“ į Kauną atveža visą repertuarą įvairiausių filmų, kuriuos pamatyti privalo kiekvienas. Be filmų peržiūrųdvejose festivaliui apskirtose erdvėse bus organizuojamos diskusijos, susitikimai su festivalio svečiais. Detalią programą rasite renginio aprašyme. Filmo seansai mokami.

Koncertas „O lapai kris vėl pamažu…“

Penktadienį po darbų kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į romantinių dainų koncertas „Lapai kris vėl pamažu…“, kuris vyks Kauno įvairių tautų kultūrų centre (Šv. Gertrūdos g. 58, Kaunas). Koncerto metu skambės romansai ir kitos romantinės dainos rusų, lietuvių ir totorių kalbomis. Koncertas nemokamas.

Orientacinės varžybos automobiliais „Šturmas“

Penktadienio vakarą – paskutinis orientacinių automobilių varžybų „Šturmas“ etapas. Pagrindinė renginio dalyvių užduotis – išspręsti renginio organizatorių užduotis bei aplankyti vietas ir taip gauti daugiausiai taškų. Taigi, jeigu turite vairuotojo pažymėjimą, automobilį nei išmanųjį telefoną – organizatoriai jums siūlo 1000 eurų laimėjimą. Daugiau apie šias varžybas skaitykite čia. Dalyvavimas varžybose mokamas.
Literatūrinė popietė

Kauno įvairių tautų kultūrų centras ir literatūros studija „Poetograd“ maloniai kviečia į literatūrinę popietę. Jos metu bus pristatoma Arono Gaalo (Vengrija) knyga lietuvių kalba „Rugpjūčio vakaras ir naktis“ (vertė Laima Debesiūnienė) ir Ellen Fofman (JAV) poezijos rinkinys „Brandi meilė“. Renginys nemokamas

Edukacinės programos Vytauto Didžiojo karo muziejuje

Žaismingi ir kūrybingi vaiaki visą savaitgalė turės veiklos ir tai jiems garantuos Vytauto Didžiojo Karo muziejus. Šeštadienį muziejus kviečia šeimas į karinių ženklų ir simbolių dirbtuvėles, o sekmadienį teks smarkiau palaužyti galvas sprendžiant su muziejaus ekspozicijomis susijusius kryžiažodžius. Edukacinės programos nemokamos, simboliškai kainuos tik muziejaus bilietas.

Aleksandro Makejevo gyvo garso koncertas

Vėlų šeštadienio vakarą susiburti kviečia „Džempub“, kur nemokamą gyvo garso koncertą dovanos skandalingasis Aleksandras Makejevas. Organizatoriai iškart perpsėja, jog renginyje netruks tiek naujos muzikos, tiek senų hitų. Klausytojų lauks ir nenormatyvinė leksika. Renginys nemokamas.

Nemokama sekmadieninė joga

Joga – viena iš seniausių holistinių sveikatos priežiūros sistemų, skiriančių vienodą dėmesį, tiek kūnui, tiek protui. Tai menas įsiklausyti į savąjį aš. Dvidešimties metų patirtį turinti jogos trenerė praves įvadinį Vinjasa jogos užsiėmimą. Treniruotėje rekomenduojama turėti kilimėlį ir patogią sportinę aprangą. Treniruotė nemokama.

„DRAG’ūnų sekmadienis“ Nemuno žiede

Nors oficialus lenktynių ir Nemuno žiedo sezonas jau baigėsi, tačiau automobilių sporto mylėtojams dovanojama dar viena galimybė pasimėgauti galingų variklių garsu ir įdomiausiais automobilių manevrais. Renginys mokamas.

Tai tikrai ne viskas, ką galite pamatyti Kaune šį savaitgalį. Detalų renginių kalendorių aplankykite paspaudę čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA