Ketvirtadienio vakarą duris atvėrė antrasis bendradarbystės centras „Happspace“ | Kas vyksta Kaune

Ketvirtadienio vakarą duris atvėrė antrasis bendradarbystės centras „Happspace“

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą, visiems skubant iš darbų jaukių namų link, bendradarbystės centras sukūrė paradoksą – su skambia muzika ir šurmuliu kauniečiams bei atvykusiems svečiams po dešimt mėnesių trukusios rekonstrukcijos duris atvėrė bendradarbystės centras „Happspace“.

Naujasis centras įsikūręs Laisvės alėjoje 84 B. Šis pastatas Kauno centre jau kelerius metus buvo apleistas, tad prisijungdami prie atsigaunančio Kauno idėjos, „Happspace“ komanda prikėlė prieš daugiau nei šimtmetį pastatytą statinį naujam gyvenimui. Kadangi pastate per visą jo gyvavimo laikotarpį veikė du bankai, centrui suteiktas simbolinis „Banko“ vardas.

Nors jau kelias savaites į bendradarbystės centrą kėlėsi įvairios įmonės, oficialiai atidarymo kaspinas buvo perkirptas tik ketvirtadienio vakarą.

Atidarymo šventėje dalyvavęs Kauno miesto vicemeras Simonas Kairys džiaugėsi, jog „Happspace“ visai miesto bendruomenei rodo pavyzdį. „Taip ir turime tvarkytis su apleistais pastatais, ypatingai miesto centre. Ir taip pat tokios erdvės, kai žmonės jungiasi į bendruomenes, tinklus, labai pasitarnauja naujai besikuriantiems verslams ir manau, kad tokių erdvių daugės ir žmonės bus laimingesni. Metas išeiti iš uždarų kabinetų į jaukias ir nuotaikingas erdves.“

Per keturis aukštus išsidėstęs, visą parą veikiantis bendradarbystės centras – jau antrasis „Happspace“ projektas. Pirmasis nuo metų pradžios veikia adresu Laisvės alėja 51 A.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA