„Facebook“ sistemos trukdžiai: socialinio tinklo pasiekti negali tūkstančiai vartotojų | Kas vyksta Kaune

„Facebook“ sistemos trukdžiai: socialinio tinklo pasiekti negali tūkstančiai vartotojų

Ekrano kopija

Trečiadienio vakarą internete išplito žinutė apie populiariausio socialinio tinklo „Facebook“ gedimą – tinklalapio negali pasiekti tūkstančiai Europos ir Jungtinių Amerikos Valstijų vartotojų.

Tinklalapyje „Down Detector“ apie 18 val. pasipylė socialinio tinklo vartotojų skundai. Per valandą užregistruota per 12 tūkst. įvairių nusiskundimų.

Apie 40% vartotojų teigė, kad „Facebook“ jiems neveikė visiškai, likusieji registravo pavienius gedimus – gedimas trukdė nuotraukų ir pavienių puslapių peržiūrai. Kitiems besiskundžiantiems „Facebook“ veikė normaliai iki tos akimirkos, kai bandė kažką publikuoti ant savo sienos. Tada puslapis susidurdavo su trikdžiais ir nustodavo veikti.

Dalis vartotojų taip pat skundžiasi dėl gedimo sutrikusia su „Facebook“ susietų mobiliųjų programėlių „Messenger“ ir „Instagram“ veikla.

Kito populiaraus socialinio tinklo „Twitter“ vartotojai iš viso pasaulio dalijosi patirtimis pranešdami, jog nemenka dalis sulaukė pranešimo, jog vyksta sistemos tvarkymo darbai ir „Facebook“ netrukus turėtų pradėti veikti pilnu pajėgumu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA