Naujoji Kauno ledo ritulio komanda padovanojo pergalę miestui | Kas vyksta Kaune

Naujoji Kauno ledo ritulio komanda padovanojo pergalę miestui

Organizatorių nuotr.

Šeštadienį Kauno ledo arenoje pasitikę Vilniaus komandą „Geležinis vilkas“ Lietuvos ledo ritulio čempionato debiutantai „Kaunas Hockey“ į sąskaitą įsirašė antrąją sezono pergalę. Svečius kauniečiai nugalėjo rezultatu 3:0 (1:0, 1:0).

[galerija kiek=”4″]

„Palyginus su rungtynėmis trečiadienį išvykoje, šįkart ant ledo buvo daugiau chaoso, bet, kaip matote, su juo susitvarkėme“, – kovą komentavo Jevgenijus Čugajus, kurio treniruojama reprezentacinė Kauno komanda prieš kelias dienas taip pat įveikė „Geležinį vilką“.

Energingose varžybose pirmojo kėlinio 12 minutę, netrukus po „Kaunas Hockey“ atstovo Remigijaus Guogos pelnyto įvarčio, už smūgį lazda tarp kojų buvo skirtos 5 ir 20 minučių nuobaudos abiejų komandų žaidėjams – „Kaunas Hockey“ atstovui Dmitrij Prokopenkov ir vilniečiui Dangyrui Rimkui.

57-ąją rungtynių minutę taikliu smūgiu į vartus pasižymėjus „Kaunas Hockey“ kapitonui Vytautui Jagelavičiui, 58-ąją minutę aikštę palikus „Geležinio vilko“ vartininkui Martin Petiul, 3-ąjį įvartį kauniečiams pelnė Ilja Lašin.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA