Kauno Akropolyje pasigirdo evakuacijos pranešimas | Kas vyksta Kaune

Kauno Akropolyje pasigirdo evakuacijos pranešimas

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Šeštadienio popietę portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ evakuaciją.

Skaitytojai pasakoja, jog viskas vyko chaotiškai. „Per prekybos centro garsiakalbius buvo liepta evakuotis kelis kartus, išėjo žmonės“ – rašo skaitytoja. Jos teigimu, darbuotojai savo vietų apleisti neskubėjo – jie tikėjosi daugiau informacijos iš apsaugos, kurios įvykio metu ir nesulaukė.

Portalui susisiekus su Kaune esančio prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ direktore Brigita Kuodyte paaiškėjo, jog realaus pavojaus žmonių sveikatai nebuvo. „Vieno iš prekybos ir pramogų centro restoranų virtuvėje prisvilo keli puodai, į dūmus sureagavo priešgaisrinė sistema ir todėl automatiškai per garsiakalbius „Akropolio“ lankytojus pasiekė prašymas evakuotis. Tačiau apsauga greitai viską patikrino, pavojaus nėra,“ – teigia „Akropolio“ atstovė.

Nuo pirmųjų perspėjimų nepraėjus nei dešimt minučių, per tą pačią prekybos centro sistemą buvo pranešta, jog pavojaus nėra ir galima grįžti tiek išėjusiems darbuotojams, tiek lankytojams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA