Pirkinių centras „Savas“ skaičiuoja jau 13 metus | Kas vyksta Kaune

Pirkinių centras „Savas“ skaičiuoja jau 13 metus

R. Tenio nuotr.

Savanorių prospektas ne tik kauniečiams, bet ir sostinės gyventojams bei verslininkams jau tapo dideliu traukos centru. Jis minimas dėl savo dinamikos, infrastruktūros, patogaus susisiekimo bei didelio žmonių ir automobilių srauto. Aplink įsikūrę nemažai verslo traukos centrų. Vienas iš tokių traukos objektų, 2004 m. spalio 1 d. įsikūrusių Savanorių prospekte, – pirkinių centras „Savas“.

[galerija kiek=”8″]

Duris atvėręs prieš trylika metų, dėka geros lokacinės vietos, rinkodaros bei patogių architektūrinių sprendimų, kasdien jis sulaukia apie 10 000 lankytojų. Nemažėjantis lankytojų srautas pirkinių centre „Savas“ „kalba“ apie tai, kad gyventojai labai palankiai vertina ir čia įsikūrusias parduotuves. Pasak PC „Savas“ vadovės Aušros Lapinskienės, centras – nei per didelis, nei per mažas – puikiai tinkantis kasdienių pirkinių paieškai. Todėl ir pagrindinis lankytojų srautas čia – darbo dienomis.

Pirkinių centras „Savas“ – ir pamėgta susitikimų vieta. Patirtis parodė, kad daugelis lankytojų pirkinių centre „Savas“ įsikūrusias kavines „Čili pica“ ir „Piatti“ pamėgo kaip susitikimo vietą. Susitikimams pirkinių centras „Savas“ – strategiškai patogi vieta, maloni aplinka. Patogi ir didelė automobilių stovėjimo aikštelė, džiugiai nuteikiantis netoliese zujančių žmonių srautas.

„Pirkinių centro „Savas“ lankytojai per trylika metų atsirinko, kuri parduotuvė jiems patinka, kurioje apsiperka dažniausiai, kurią noriai rekomenduoja savo draugams ir artimiesiems. Parduotuvės parenkamos tokiu principu, kad įtiktų tiek vidutines, tiek ir aukštesnes pajamas gaunančiams kauniečiams. Jų stabilumas, nedidelė kaita rodo, kad jos yra mėgiamos centro lankytojų“,- sako pirkinių centro „Savas“ vadovė Aušra Lapinskienė.

„Dažniausiai kompanijos, turinčios parduotuvių tinklą, yra atidirbusios savo darbo principus, įdiegusios aptarnavimo standartus bei aptarnaujančiojo personalo mokymų sistemą, turinčios asortimento formavimo bei marketingo strategijas, savas tradicijas. Įdėtos pastangos atsiperka. Didesnė dalis parduotuvių, turinčių prekybos taškų tinklą, veikia sėkmingai. Paprastai, silpniau sekasi rinkos naujokams, ypatingai tiems, kurie pirmą kartą „įžengė“ į Kauną, kurie nežino Kauno specifikos bei žmonių pirkimo įpročių“,- nuomone dalinasi A.Lapinskienė.

Kaip puikiai centre prigijusias parduotuves, ji įvardina „Rimi Hypermarket“, „Douglas“, „Drogas“, „Vagos knygyną“, „AG“, „Bags4you“, „Žaislų planetą“, „Gerduvą“, taip pat tas, kurios prisijungė kiek vėliau – „Eurokos“, „Vynoteką“, „Cascadą“, „Prezo“ kepyklėlę, „Regattą“, „Takko Fashion“.

Kad tryliktasis gimtadienis būtų linksmesnis, šią savaitę savo pirkėjams PC „Savas“ siūlo daugybę akcijų, nuolaidų ir vaišių. O spalio 6 d. bus galima sudalyvauti loterijoje be pralaimėjimų, kurios metu visi, pirkę už 31 eurą ir daugiau, turės galimybę laimėti 3, 10, 30 ar 50 eurų vertės PC „Savas“ dovanų čekių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA