Naujovės ties Kaunu vairuotojus pasieks po Naujųjų | Kas vyksta Kaune

Naujovės ties Kaunu vairuotojus pasieks po Naujųjų

LAKD nuotr.

Kauno miesto gyventojų ir vykstančių automobiliais pro Kauną nuo kitų metų laukia naujovės, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Kelių direkcija praneša, kad rugsėjo 30 d. Kelių ir transporto tyrimo instituto specialistai baigė automobilių srautų tyrimus, apimančius eismą Kleboniškio tiltu, privažiavimus prie „Megos“, Sargėnų ir Muravos sankryžų, o apdoroję gautus rezultatus, pateiks savo išvadas Susisiekimo ministerijai kitų metų vasarį. Į tyrimą šįkart buvo įtrauktas ir eismas miesto gatvėmis, vedančiomis į minėtus transporto mazgus.

Kol bus įdiegti ilgalaikiai sprendimai, užtikrinantys darnų eismą mažiausiai 20-čiai metų, galios laikinieji, kurie bus įgyvendinami jau kitąmet. Laikinieji sprendiniai turėtų pagerinti eismą 2018-aisiais, o ilgalaikiai – kaip visuma, užtikrintų darnų eismo ritmą netolimoje ateityje. Visą Islandijos plento rekonstrukciją planuojama užbaigti iki 2020 metų.

Papildyta

Lietuvos automobilių kelių direkcija portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad konkretesnės informacijos iki vasario mėnesio neteiks, nes šiuo metu duomenys bus analizuojami bei siūlomi variantai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA