Nelaimė Kaune: automobilis atsidūrė Nemune | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Kaune: automobilis atsidūrė Nemune

Skaitytojų nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę įvyko šiurpi nelaimė. Portalo skaitytojai pranešė, kad automobilį pasiglemžė Nemuno vanduo. Į įvykio vietą atskubėjo specialiosios tarnybos.

[galerija kiek=”8″]

„Liudininkai, buvę nelaimės vietoje, pasakoja, jog automobilis „Nissan Almera“ nuriedėjo iš pirmojo aukšto ir įvažiavo į Nemuną, kliudė bei išvertė apsauginį pakrantės stulpą“, – praneša „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, atsiuntę nuotraukas, kuriose užfiksuotas plūduriuojantis automobilis, o pakrantėje prie Kauno „Žalgirio arenos“ stoviniuojančios priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ir policijos pareigūnų brigados.

Susisiekus su priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovais buvo patvirtinta, jog minėtos markės automobilis paniro į vandenį, stengiamasi rasti būdą jį ištraukti į paviršių. Iš pradžių transporto priemonės savininko automobilyje rasti nepavyko. Jo ieškojo narai. Po kurio laiko vairuotoja atsirado pakrantėje pati.

Kaip paaiškėjo, moteris atvyko į darbą arenoje. Kaip įprasta, paliko automobilį ir nuėjo darbo link. Vėliau sužinojo, kad automobilis atsidūrė upėje ir atskubėjo iki įvykio vietos.

Kol kas transporto priemonė iš upės netraukiama, ji pažymėta specialiu plūduru. Ugniagesiai gelbėtojai sprendžia, kaip ją ištraukti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA