Narkotinių medžiagų platinimu įtariamo vyro namuose policija aptiko viską, ko reikia | Kas vyksta Kaune

Narkotinių medžiagų platinimu įtariamo vyro namuose policija aptiko viską, ko reikia

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, antradienį, spalio 3 d., Kaune, M. Riomerio g., sulaikė vyrą, įtariamą narkotinių medžiagų disponavimu.

[galerija kiek=”4″]

Turėdami informacijos, jog anksčiau ne kartą už prekybą ir disponavimą narkotinėmis medžiagomis teistas vyras, galimai toliau vykdo neteisėtą veiką, pareigūnai nusprendė patikrinti jo gyvenamąją vietą. Kauno miesto gyventojo, gimusio 1968 m., namuose buvo rasta apie 100 gramų galimai narkotinės medžiagos amfetamino. Taip pat rastos elektroninės svarstyklės ir kiti narkotinių medžiagų pakavimui skirti daiktai.

Vyrui pareikšti įtarimai pareikšti pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d., dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Įtariamajam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA