Kauniečius sudomino: nemokamai išdalino rekordinį skaičių populiarių mokėjimo kortelių | Kas vyksta Kaune

Kauniečius sudomino: nemokamai išdalino rekordinį skaičių populiarių mokėjimo kortelių

V. Morkūnaitės nuotr.

Vakar portalas „Kas vyksta Kaune“ išplatino žinią, kad Kaune įsikurusiame „KTU Startup Space“ bus dalinamos nemokamos mokėjimo kortelės „Revolut“. Atstovų duomenimis, šiandien kauniečiams įteiktas rekordinis kortelių skaičius – net 3000 vnt. Prieš tai Vilniuje vykusiame panašiame renginyje kortelių išdalinta trečdaliu mažiau – 2000 vnt.

[galerija kiek=”16″]

„Būtume išdalinę ir visus 10 tūkst., bet nepajėgėme tiek atsivežti“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė „Revolut“ atstovas Baltijos šalyse Andrius Biceika. Pasak jo, „Revolut“ stengiasi ne šiaip dalinti savo mokėjimo korteles, o tapti geidžiama kortele, kurios vartotojas ateina atsiimti pats. „Atrodo, mums puikiai sekasi“, – džiaugėsi vyras. Žadama, kad su nauju kortelių papildymu bus sugrįžta jau kitą savaitę, vėliau tokios akcijos bus vykdomos ir su kitais Kaune veikiančiais aktyviais partneriais.

Milžiniškas skaitytojų susidomėjimas parodė, kad ši naujovė kauniečiams patinka. Nors buvo skelbiama, kad Studentų gatvėje esančioje KTU įstaigoje kortelės bus dalinamos dvi valandas nuo 12 iki 14 val., likus mažiau nei pusvalandžiui jos jau buvo pasibaigusios.

„Žmonės pavargo nuo bankų įvedamų vis naujų mokesčių, visi atsiskaitymai mūsų kortele ir pats jos aptarnavimas yra nemokamas – tai mūsų sėkmė“, – sakė A. Biceika. Jo teigimu, „Revolut“ uždirba iš to, kad kompanija „Mastercard“ už kiekvieną kliento atsiskaitymą jiems moka simbolinį mokestį, ateityje tikimąsi uždarbį generuoti ir iš pasiūlytų papildomų paslaugų paketų tiekėjų, kurie taip pat bus suinteresuoti mokėti komisinius už, tarkim, „Revolut“ kliento įsigytą draudimo paslaugą.

Šiuo metu visame paslaulyje jau yra beveik 1 mln. „Revolut“ turėtojų, ambicinguose įmonės planuose – ne mažiau, kaip 50 mln. Na, o Baltijos šalyse tikimąsi augti iki 500 tūkst. kortelės turėtojų. Su šiandien Kaune išdalintomis naujomis „Revolut“ kortelėmis, tikėtina, kad mūsų mieste jau greitai bus 13 tūkst. vartotojų, tačiau sustoti neketinama. Pasipildę kortelių atsargas „Revolut“ atstovai į Kauną grįžti ketina jau kitą savaitę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA