Dėl Šančių parado „Kėdė“ – eismo apribojimai | Kas vyksta Kaune

Dėl Šančių parado „Kėdė“ – eismo apribojimai

Organizatorių nuotr.

Žemieji Šančiai, garsėjantys bendruomenės renginiais, jau ne pirmus metus švenčia kultūros šventę „Šančines“ ir rugsėjo 16 dieną suburia rajono ir miesto bendruomenes į pirmą kartą vyksiantį paradą „Kėdė“. Paradas pasibaigs šventiniu pikniku prie Nemuno.

Dėl Šančių bendruomenės parado „Kėdė“ rugsėjo 16 dieną nuo 12:00 iki 14:00 val. eismas A. Juozapavičiaus prospektu bus apribotas nuo Siūlų g. iki Panemunės tilto. Apvažiavimas vyks Olandų g. ir Vokiečių g. vykstant Panemunės kryptimi, Rusų g., Ringuvos g. Drobės g. bei Siūlų g. ‒ vykstant centro kryptimi.

Parade dalyvauja daugiau nei 20 šiame rajone įsikūrusių kolektyvų bei svečių ir apie 500 žmonių. Vienas originaliausių parado akcentų – kompozitoriaus V. Bartulio specialiai šiai progai sukurtas kūrinys, kuriam diriguos pats maestro. Kūrinį atliks Kauno styginių kvartetas, vadovaujamas šančiškio S. Bartulio, ir UAB „Kautros“ autobusai. Netikėtumų ir dovanų parado dalyviams pažers Šančiuose įsikūręs AB „Kauno baldų“ kolektyvas, kuris specialiu transportu judės ne tik su kėdėmis, bet ir orkestro muzikantais. Ypač originali ir meniška Kauno neįgalaus jaunimo užimtumo centro eisena. Paradui aktyviai ruošiasi Baltijos cirkas, Šančių mokyklos, Kauno tvirtovės parkas ir kiti.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA