Nauji automobilių švaros standartai atkeliauja į Kauną | Kas vyksta Kaune

Nauji automobilių švaros standartai atkeliauja į Kauną

Organizatorių nuotr.

Dainavos rajone Pramonės pr. 10 šalia prekybos miestelio „Urmas“ pradeda veikti pirmoji modernaus bei naujausias plovimo technologijas taikančių automobilių plovyklų tinklo „PUTOK” bekontaktė plovykla.

Tai pirmoji plovykla Kaune, kuri siūlys kompleksines automobilių švaros paslaugas ir išskirtinį plovimą miltelių mikro granulėmis nenaudojant šepečių. Plovimo metu naudojamos automobilio spalvą išsaugančios miltelių mikro granulės, sukurtos specialiai bekontakčiam plovimui. Klientai patys gali pasirinkti ar naudoti aktyviasias putas, ar miltelius, arba viską kartu. Viso plovimo metu naudojamas demineralizuotas vanduo.

Kainos – konkurencingos

„PUTOK“ siūlys aukščiausios kokybės paslaugas, čia įdiegtos naujausios „Udmaer carwash“ plovimo technologijos, kad klientų transporto priemonės būtų maksimaliai švarios. Galima pasirinkti net tris skirtingus plovimų lygius, priklausomai nuo automobilio švaros būklės. Ši galimybė leidžia taikyti itin lanksčią ir konkurencingą kainą. „Plovimo kaina apskaičiuojama pagal trukmę, kiek plausite automobilį“, – komentuoja „PUTOK“ plovyklų tinklo projektų vadovas Tomas Alčiauskas.

Plovimo metu galima naudoti ir vaškavimo funkciją – taip sukuriamas barjeras purvui ir dulkėms, nešvarumai nusėda ant vaško plėvelės, o automobilio paviršius apsaugomas nuo korozijos, mikro įtrūkimų, druskų ir dulkių. Nusiplovus transporto priemonę, galima išsisiurbti saloną, išsivalyti kilimėlius bei pasitikrinti oro slėgį padangose.

Suplanuota sparti plėtra į regionus

Pasak T. Alčiausko, visa komanda džiaugiasi, kad pirmoji plovykla atsidarė būtent Kaune, nors konkurencinė aplinka mūsų mieste yra didžiulė.

„Džiugu, kad vis daugiau kauniečių nebeteršia aplinkos plaudami savo transporto priemones neleistinose vietose, o renkasi specializuotas savitarnos ar automatines plovyklas. Mūsų plovykloje sukurtas uždaras vandens nutekėjimo ciklas, todėl į aplinką teršalai nepatenka. Plovimo metu taupomas vanduo, o į nutekėjimo vamzdžius patekusios plovimo priemonės suyra vos patekusios į vandenį. Plovykloje įmontuota nuotekų ir vandens valymo įrenginys, smėlio ir purvo nusėdintuvas, naftos produktų gaudyklė“, – sakė T. Alčiauskas.

Pasak plovyklą įkūrusių bendraminčių kauniečių komandos, tokio tipo plovyklų sėkmė Kaune parodė, kad mūsų visuomenė tampa vis labiau šiuolaikiška ir nori patogių kasdienių paslaugų šalia namų, o ne plauti automobilius gatvėse, kiemuose ar draugo garaže.

Tad artimiausiuose planuose – sparti automobilių savitarnos plovyklų tinklo „PUTOK“ plėtra į kitus Lietuvos miestus. Per artimiausius kelerius metus planuojama atidaryti iki 20 savitarnos plovyklų su naujausiomis technologijomis bei išskirtine plovimo miltelių mikro granulėmis sistema.

Nuolaidų laikotarpis ribotas

Atidarymo proga užsukusieji į pirmąją „PUTOK“ plovyklą Kaune, savo automobilį nusiplaus su 50 proc. nuolaida. Vienu metu plovykloje gali gali tilpti 6 automobiliai. Atidarymo nuolaidų laikotarpis ribotas – tad nesnaukite pasinaudoti kokybiška paslauga!

Daugiau apie plovyklą sužinoti galite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA