Čekų cirkas atvyko į Kauną | Kas vyksta Kaune

Čekų cirkas atvyko į Kauną

Organizatorių nuotr.

Rudens pradžia į Kauną pritraukė daug renginių ne tik moksleiviams ir studentams , bet ir patiems mažiausiems –dvi savaites mūsų mieste viešės ir vaikus džiugins Čekų cirkas „Francesco“ su nauja programa ir artistais.

[galerija kiek=”8″]

„Francesko” cirkas jau nuo vasaros pradžios keliauja per mažesnius Lietuvos miestus ir miestelius, o šią savaitę atvyko į Kauną ir įsikūrė Aleksote, Veiverių plente 148B, šalia prekybos centro Maxima Bazė.

Norintys išvysti dar nematytą cirko programą, galės tai padaryti jau nuo šiandien, rugsėjo 8 dienos. Cirko gastrolės Kaune truks iki rugsėjo 17 dienos. Pasirodymai vyks kasdien, darbo dienomis vakarais, o savaitgaliais du kartus per dieną.

Kaip informavo cirko atstovai, žiūrovų dėmesį prikaustys įspūdingi akrobatų, šokėjų, iliuzionistų bei gyvūnijos pasirodymai, ir, žinoma, ne tik vaikus, bet ir jų tėvelius juokins klounai. Taip pat turėsite progą pamatyti, pirmą kartą Lietuvoje viešinčio Afrikos dramblio pasirodymą. Cirko arena yra šildoma, tad jei orai ir bus vėsūs, cirko atsotvai užtikrino, kad arenoje bus ne tik linksma, bet ir šilta.
Bilietai į cirko programas parduodami prieš pasirodymus.

Bilietai į cirko programas parduodami prieš pasirodymus. Gera žinia, išsisaugokite šiame straipsnyje matomą cirko skrajutę telefone, ir parodykite pirkdami bilietus – tuomet mokėsite tik už 2 bilietus, o trečią gausite dovanų, taip pat parodę skrajutę, vaikai iki 15 metų į cirką bus įleidžiami nemokamai. Tai tikrai gera proga visai šeimai apsilankyti cirke ir išvysti Afrikos dramblį bei jo draugusir smagiai praleisti laiką kartu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA