Dar viena netradicinė vieta Kaune stebėti krepšininkų kovas | Kas vyksta Kaune

Dar viena netradicinė vieta Kaune stebėti krepšininkų kovas

Organizatorių nuotr.

Lietuvos krepšinio rinktinei sėkmingai žaidžiant Europos čempionate vis daugiau lietuvių įsitraukia į šią sporto šventę. Taip pat atsiranda ir vis naujų bei netradicinių krepšinio stebėjimo vietų. Viena tokių – Kauno autobusų stotis, kviečianti stebėti Lietuvos rinktinės rungtynių.

[galerija kiek=”4″]

“Sėdėjome su kolegomis ir kaip visi krepšinio fanai kalbėjomės apie rinktinės galimybes, kaip seksis, kas geriausiai sužais. O tada paklausėme savęs, kodėl nerodyti krepšinio transliacijų autobusų stotyje? Juk turime didelį ekraną laukimo salėje. Kodėl keleiviams, kurie turi keliauti ir neturi galimybės stebėti rungtynių to nesuteikus? Ir ne tik keleiviams, o visiems miestiečiams”, – kalbėjo Kauno autobusų stoties vadovė Laima Pakusienė.

Stebėti rungtynes Kauno autobusų stotyje gali kiekvienas norintis. Krepšinio rungtynės transliuojamos keleivių laukimo salėje esančiame 4K raiškos ekrane.

“Planuojame rodyti visas likusias Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes. Labai tikiuosi, kad rodysime ir finalą, kuriame žais mūsų komanda. Pirmos reakcijos (rodant rungtynes Lietuva – Ukraina) maloniai nustebino, atrodo nei vienas keleivis dėl krepšinio nepavėlavo į autobusą” – šypsojosi stoties vadovė.

Artimiausias rungtynes Lietuvos krepšinio rinktinė žais šiandien, trečiadienį, 14:45 val. prieš Vokietijos nacionalinę rinktinę.

Kauno autobusų stotis yra didžiausio keleivių srauto sulaukianti stotis Lietuvoje. Per parą stotyje apsilanko virš 10 000 keleivių bei 700 autobusų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA