Fiksuoja skaitytojai: žinomose kapinėse siaučia antkapius vagiantys ilgapirščiai | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: žinomose kapinėse siaučia antkapius vagiantys ilgapirščiai

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Amžinojo poilsio vieta, kur palaidoti anapilin iškeliavę artimieji, puoselėjama bene kiekvieno. Stengiamasi kapavietę apsodinti ne tik įvairiausio grožio želdiniais, bet ir antkapį pastatyti. Tačiau, ne paslaptis, jog kapinės taip pat yra vieta, itin mėgiama vagišių. Portalo skaitytojai užfiksavo įžūlų, kaip įtariama ilgapirščių elgesį.

[galerija kiek=”4″]

„Norime informuoti apie paminklų vagis Ledos kapinėse. Atvykę aplankyti savo artimųjų kapavietės, pastebėjome, kad kažkas bandė pavogti paminklą. Laimei, ar vagims kažkas sutrukdė, ar tiesiog jie nepranešė paminklo. Tuo tarpu nuo šalia esančio kapo paminklas buvo nuneštas“, – praneša kauniečiai.

Jų atsiųstuose vaizduose matomos kapavietės, o šalia jų į išorinę nuvirtęs juodos spalvos antkapis. Kaip teigia skaitytojai, nuotraukose užfiksuoti vagišių padariniai.

Ledos kapinės – veikiančios kapinės, esančios Vyjūkuose, Kauno rajone. Kapinės plečiamos ir tvarkomos, nes, kaip žinoma, šalyje stinga vietų mirusiesiems laidoti. Kapinėse įrengta automobilių stovėjimo aikštelė, biotualetas.

Klausiame kauniečių: galbūt ir jums teko nukentėti nuo ilgapirščių, nusitaikiusių į masyvų antkapį, žvakes, gėles?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA