Laisvės alėja pilna besišypsančių veidų | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėja pilna besišypsančių veidų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šventinė Rugsėjo 1-oji pasitiko Kauną lietumi, tačiau nuotaikos jis tikrai nesugadino – miestas kupinas geros nuotaikos ir šventiškai nusiteikusių žmonių. Jie apgulę pagrindinę miesto gatvę – Laisvės alėją, čia šiandien niekas neskuba, šnekučiuojasi su seniai matytais bendraklasiais ar pažindinasi su naujais studijų draugais.

Po oficialiosios dalies mokiniai su tėvais skubėjo į foto ateljė, įsiamžinti šią svarbią dieną popierinėje nuotraukoje, pastebėta, kad šiandien čia darbo netrūko – nusidriekė nemenkos eilės, tad fotografams reikėjo paplušėti iš peties.

Studentai dalyvavo universitetų eisenose ir kituose šventiniuose renginiuose, daugelis rinkosi į pusę dienos trukusią šventę prie Kauno pilies.

Nepastebėti mokytojų šiandien tiesiog neįmanoma: šie vyrai ir moterys per miestą keliauja nešini kardelių ir rožių glėbiais. Pastebėta, kad ypač daug gėlių gavo mokytojos moterys – kai kurios vos pakelia gėlių puokštes, nors nešti ir nelengva, tačiau nuo jų veidų nedingsta plačios šypsenos ir pakili nuotaika, o gėlės namuose džiugins dar savaitę.

Rugsėjo 1-osios šventė įsisuko į bene kiekvieno kauniečio namus, linksmas šurmulys nerimsta ir vakare.

Būkite pasveikinti visi mokiniai, studentai, mokytojai ir dėstytojai!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA