Kaune duris atvėrė 13-tas „Hesburger“ greitojo maisto restoranas | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė 13-tas „Hesburger“ greitojo maisto restoranas

Organizatorių nuotr.

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ Kaune atidarė naują restoraną, į kurį investavo 1,8 mln. eurų. Tai – 13-asis tinklo restoranas Laikinojoje sostinėje ir 48-asis – Lietuvoje.

Jis duris atvėrė Savanorių pr. 441. Naujasis restoranas yra beveik 300 kv. metrų bendro ploto, jame yra 60 sėdimų vietų. Šalia įrengta 30 kv. m ploto vasaros terasa. Vaikams restorane sukurta patogi žaidimų zona. Automobiliu atvažiuojantiems lankytojams bus teikiama „drive – in“ paslauga.

Kauno Savanorių pr. duris atvėręs restoranas – dalis šių metų „Hesburger“ plėtros ir investicijų plano Lietuvoje. Tai – jau antrasis restoranas, kurį bendrovė atidarė mūsų šalyje šiemet, o iki metų pabaigos planuojama atidaryti dar du.

„Šių metų pirmąjį pusmetį „Hesburger“ pardavimai Lietuvoje augo sparčiausiai iš visų Baltijos valstybių. Matydami tolesnio augimo potencialą, plečiame restoranų tinklą, o taip pat – ir jame siūlomų patiekalų asortimentą“, – sakė „Hesburger“ tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Šiuo metu Baltijos šalyse veikia 134 „Hesburger“ restoranai, iš jų Lietuvoje veikia 48, Latvijoje – 44, Estijoje – 42.

Lietuvoje bendrovė veikia nuo 2007 m., šiuo metu 48-uose šalies restoranuose dirba daugiau kaip 400 žmonių.

Iš viso pasaulyje veikia 450 „Hesburger“ restoranų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA