Vyks Kaune šiandien (rugpjūčio 31 d.) | Kas vyksta Kaune

Vyks Kaune šiandien (rugpjūčio 31 d.)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Paskutinės 24 valandos, kai kalendorius dar skelbia, jog už langų vis dar vasara. Ir nors daugelis atkreipia dėmesį, jog vasaros lyg ir nebuvo, tačiau šiandien ją tikrai galėsite pajausti – nors šiluma sieks tik 20 laipsnių termometro žymę, bet švies saulė, vėjas nebus stiprus. Detalesnę orų prognozę galite rasti čia.

Miesto meras Visvaldas Matijošaitis vasarą palydės dieną pradėdamas Vilniuje, kur dalyvaus susitikime dėl „Mokslo salos“ finansavimo. Vėliau, grįžęs į Kauną, dalyvaus rugsėjo 1-osios šventėje daugiavaikių šeimų pirmokams ir gilinsis į kitus miestui svarbius klausimus. Miesto vadovo pavaduotojai visą dieną spręs su miesto gerinimu susijusius klausimus, o Rasa Šnapštienė nenustos dirbti net pasibaigus darbo dienai – vakarą mero pavaduotoja praleis Vietos veiklos grupių (VVG) valdybos mokymuose.

Be padidėjusio nuperkamų gėlių skaičiaus, galite tikėtis ir didesnio judesio mieste – visi nori prisiminti paskutinę vasaros dieną ir neketino jos praleisti namuose. Ta proga koncertus Kaune rengs Antikvariniai Kašpirovskio dantys, Gabrielius Vagelis, naktinį gyvenimą įsiūbuos Radistai.

Jeigu nedomina muzikiniai renginiai – nieko tokio. Saulei leidžiantis VI forto įgula kviečia miestiečius bei miesto svečius pagriebti burbulus ir pledus bei susitikti specialiame Burbuliatoriaus renginyje prie VI Forto. Daugiau informacijos čia. Saulei nusileidus jūsų lauks prie Kauno pilies įsikūręs lauko kinas, kurio peržiūra, organizatoriai garantuoja, atneš jums daug juoko. Daugiau apie filmą skaitykite čia.

Kaunas vėl prisipildo žmonių – turbūt tai pastebėjote gatvėse. Prisipildo žmonių ir pastatai – jau nuo šiandien savo iš anksto užsakytas prekes galėsite atsiimti „IKEA“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje, įsikūrusioje Jonavos g. 60. Daugiau apie atidarymą skaitykite čia. Tikėkimės, „IKEA“ ilgai liūdėti neteks ir šalia jos atsidarys kauniečių laukiamas, visą parą dirbsiantis prekybos centras „Maxima“.

Kauniečiai, nors atsisveikinimas su vasara ir liūdnas, bet šiandien švęskime! 1993 m. rugpjūčio 31 dieną iš Lietuvos buvo išvesta Rusijos armija – nuo tada ši dieną yra praminta Laisvės diena. Taip pat sveikinimus siunčiame visiems internetiniams rašytojams – pasaulis mini interneto dienoraščių (dar vadinamų „blogais“) dieną. O kur dar visi savo vardo dienas švenčiantys; sveikiname Izabeles, Raimundas, Raimundus, Vilmantus, Vilmantes, Raimondus. Neužsitraukite švenčiančiųjų pykčio – prisiminkite juos ir tarkite gerą žodį. Nors jų pyktis gali būti ne vienintelė problema – apie gerus ir blogus dalykus jus įspėja ir horoskopai, kuriuos galite paskaityti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA