Pirmadienį oro uoste užstrigusi rinktinė išskris tik šiandien | Kas vyksta Kaune

Pirmadienį oro uoste užstrigusi rinktinė išskris tik šiandien

delfi.lt 2017/08/29 01:56
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Po beveik pusės paros blaškymosi ir laukimo oro uoste Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė taip ir neišskrido į Izraelį: skrydis dėl lėktuvo gedimo atidėtas antradienio popietei.

Buvo planuota, kad Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pirmadienį popiet 14 val. pakils iš Vilniaus oro uosto ir skris į Tel Avivą.

Tačiau lėktuvas taip ir nepakilo dėl techninių jo problemų. Mechanikai iškart bandė pataisyti gedimą, bet, lėktuve pralaukus pusantros valandos, kapitonas galiausiai informavo, kad kol kas išskristi nepavyks.

Nors buvo tikimąsi, kad pirmadienį vėlai vakare, mechanikams pašalinus lėktuvo technines bėdas, rinktinė pagaliau pakils ir išskris, tačiau po 20 val. Lietuvos krepšinio federacija informavo, kad skrydis atidedamas iki antradienio.

„Po ilgo laukimo Vilniaus oro uoste Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė neišskrido į Tel Avivą. Apie 19 valandą buvo pranešta, kad lėktuvo suremontuoti nepavyks. Skrydis atidėtas iki antradienio“, – teigiama LKF pranešime.

Pagal pirminį planą rinktinės skrydis numatytas tik antradienį apie 16 val., tačiau skrydžio laikas dar gali keistis.

Ironiška, jog ekipos planus sujaukė „Avia Solutions Group“ priklausantis „Boeing 737“, kuriuo artėjančiame sezone į išvykos rungtynes keliaus Kauno „Žalgirio“ klubas.

LKF atstovų teigimu, skrydis atšauktas dėl pilotų kabinoje užsidegusio posparnio gedimo signalo. Apžiūrėję lėktuvą mechanikai jokio gedimo nepastebėjo, bet dėl saugumo nuspręsta iš oro uosto iškart nekilti neišsiaiškinus užsidegusio posparnio gedimo signalo.

Europos čempionatas prasidės rugpjūčio 31 d., ketvirtadienį. Lietuvos krepšininkai tą dieną 18.30 val. susitiks su Gruzija.

Neįvykęs skrydis į Tel Avivą – ne vienintelis mūsiškių trenerių štabo galvos skausmas.

Su komanda šiuo metu nėra Donato Motiejūno, kuris trumpam iškeliavo į Hjustoną (JAV) pas gimdyti turinčią draugę. Bet ar puolėjui pavyks laiku prisijungti prie komandos draugų – dar klausimas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA