Kauniečių mėgiamas pirkinių centras paruošė lankytojams dovanų | Kas vyksta Kaune

Kauniečių mėgiamas pirkinių centras paruošė lankytojams dovanų

Organizatorių nuotr.

Kaip ir kiekvienais metais, artėjant rugsėjui, į pirkinių centrą „Savas“ vėl sugrįžta įprastas šurmulys. Pastebimai padaugėja lankytojų, o visose centro parduotuvėse – organizuojamų akcijų bei nuolaidų.

[galerija kiek=”4″]

„Visuomet įdomu, kuo šįkart nustebins naujasis rudens sezonas. Kokiomis spalvomis, formomis, raštais pasižymės naujos rudens sezono kolekcijos“, – rudeniškomis nuotaikomis dalinasi pirkinių centro „Savas“ vadovė Aušra Lapinskienė.

Besibaigiant vasarinių prekių išpardavimui, parduotuvių lentynose jau rikiuojasi naujojo rudens sezono prekės, o prekybos pagyvėjimas jaučiamas visose centre įsikūrusiose parduotuvėse. „Tačiau tuo pačiu visuomet labai smalsu to paklausti ir pirkinių centro „Savas“ lankytojų, sužinoti, ką gi jie planuoja įsigyti artėjant rudeniui, kokie jų planai ir lūkesčiai“, – sako A. Lapinskienė.

Daugelis pakalbintų pirkinių centro „Savas“ lankytojų noriai papasakojo apie savo pirkinius bei jų paiešką.

„Kai pagaliau suremontavo Partizanų gatvę, karts nuo karto užsuku ir į „Savą“. Kadangi gyvenu Kalniečių mikrorajone, jis man pakeliui iš darbo į namus“,- mintimis dalinosi p.Aleksas. Paklaustas, ką šiandien pirko pirkinių centre, Aleksas paatviravo: „Šiandien štai mūsų pirmokui nupirkome pirmąjį mobilų telefoną. Noriu, kad jis visuomet būtų pasiekiamas, o reikalui esant pats galėtų man bet kada paskambinti. Kiek kainavo? Kainavo nemažai, apie 400 eurų “,- paaiškino apie brangų pirkinį. Paklaustas, ar pirmokui ne per brangus toks pirkinys, šyptelėjo ir paaiškino: „Na, ką darysi, mados… Kol galim sau leisti…“.

Kitą pašnekovę, p. Eglę, sutikome rankinių parduotuvėje. „Ieškau patogios ir gražios kuprinės savo aštuonmetei. Kad būtų ergonomiška, minkštomis rankenomis. Juk tiek prisikrauna į tas kuprines, vos paneša… Svarbu, kad stuburas neiškryptų ir pečių per dieną nenuspaustų“, – savo planais dalinosi Eglė. „Kažin, ar pavyks nupirkti šiandien. Turi dar ir spalva įtikti, ir kaina biudžetą atitikti… Vistik, reikės surasti laiko atvažiuoti kartu su dukra. Geriau, kad išsirinktų pati“, – svarstė ji. Paklausta, kiek planuoja išleisti kuprinei, nurodė apie 50 eurų.

„Ieškojome patogios sportinės aprangos, nuo rugsėjo planuojame lankyti sporto klubą“,- savo planais pasidalino pakalbinta jauna pora. „Dažniausiai apsiperkame užsienyje, tačiau šiuo metu parduotuvėse – daugybė nuolaidų, geros kainos, o ir nesunkiai radome ko ieškojome“, – pasakojo pirkinių centre „Savas“ sutikti Inga ir Vaidas. Paklausta, ar užtenka, kad apranga sporto klube būtų tik patogi, Inga šyptelėjo. „Na, taip, tačiau man svarbu kad būtų suderintos ir aprangos spalvos“.

Pasak pirkinių centro „Savas“ vadovės Aušros Lapinskienės, šią savaitę parduotuvėse planuojama daugybė nuolaidų ir akcijų. Apsipirkusiems akcijos parduotuvėse už 30 eurų –stebuklingų, spalvą keičiančių flomasterių rinkinys dovanų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA