Šalia autobusų stoties persikėlęs amerikietiško maisto restoranas „Old Grill“ laukia lankytojų | Kas vyksta Kaune

Šalia autobusų stoties persikėlęs amerikietiško maisto restoranas „Old Grill“ laukia lankytojų

R. Tenio nuotr.

Liepos mėnesio pabaigoje į naujas patalpas miesto centre persikėlė amerikietiško maisto restoranas „Old Grill“. Išalkusių lankytojų laukiama Vytauto pr. 22, visai prie pat Kauno autobusų stoties.

[galerija kiek=”16″]

Nuo 2015 m. lapkričio Giraitėje veikęs lankytojų pamėgtas burgerių restoranas nusprendė keltis į patogesnę vietą, kur būtų pasiekiamas didesniam žmonių kiekiui, turistams, miesto svečiams, tad ant grilio kepto maisto mėgėjai centre turės dar vieną naują lankytiną vietą.

Restoranas džiugina nauju meniu, prieinama kaina ir didelėmis porcijomis, štai vien tradicinis mėsainis sveria o,5 kg. Įprastą maisto porciją vyrai čia šiaip taip įveikia, tačiau moterims kartais pristinga jėgų, tokiu atveju pasiūloma maistą supakuoti išsinešimui.

Restorane „Old Grill“ turėtų suskubti apsilankyti tikro amerikietiško maisto gerbėjai ar dar tik norintys su juo susipažinti: porcijos didelės, dalis ingredientų atvyksta iš pačios Amerikos, tarkime, prieskoniai ar rūkytas aliejus, druska, kepsnių padažas, o brandinta jautiena ir daržovės – lietuviškos, bandelės kepamos vietoje, tačiau pagal amerikietišką receptą.

Patogi ir restorano vieta – automobilį galima palikti autobusų stoties požeminėje aikštelėje, kur net 2 val. galima statyti automobilį nemokamai. Patogu ir skanu.

Restorane ne tik gaminama iš aukštos kokybės maisto produktų, bet ir siekiama kokybiško paties gaminimo proceso, todėl burgerio gali tekti palaukti 23-30 minučių. Maistas ruošiamas ant grilio, mėsa rūkoma ant vyšnios medžio, tad skonis įgauna savitą atspalvį. Meniu rasite burgerių su kauniečių itin mėgiama plėšyta kiauliena, taip pat siūloma paragauti mėsainių pagardintų gan neįprastais priedais: mėlynuoju sūriu ar triumais. Beje, yra ir patiekalų vegetarams.

Restoranas orientuojasi į maždaug 50-60-ųjų Amerikos tradicijas, tad populiariausias čia – jautienos mėsainis. Tačiau galima pajusti ir italų virtuvės įnašą, nes gaminama itin gardi lazanija.

Gaminant patiekalus nenaudojami jokie dirbtiniai priedai ar dažikliai, maistas šviežias, viskas gaminama vietoje: net šaldiklio kameros čia nėra, nerasite ir iš anksto pagamintų pusgaminių.

Meniu patiekiama apie dešimt pagrindinių patiekalų ir kelios užkandėlės, atmosfera restorane jauki, dekoruota medžiu ir raudonomis plytomis.

Restoraną galima užsakyti ir asmeninei šventei ar darbo vakarėliui, priklausomai nuo šventės formato, restorane gali sutilpti 45-100 svečių. Taip pat populiaru maistą užsisakyti išsinešimui, ypač pietų metu, kuomet patogiai supakuotą burgerį patogu valgyti ir parke ant suoliuko.

Daugiau apie „Old Grill“ galite sužinoti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA