Naktinio bėgimo dalyvius stebins šviesų ir pirotechnikos šou | Kas vyksta Kaune

Naktinio bėgimo dalyvius stebins šviesų ir pirotechnikos šou

Organizatorių nuotr.

Penktadienį apie 600 kauniečių paskutinį vasaros penktadienį ruošiasi praleisti bėgdami „Naktiniame Urmo bėgime“.

Visgi jų laukia ne tik diskoteką primenanti bėgimo trasa. Kraują kaitins iš Klaipėdos atvykusio „Liepsnojantis šerkšnas“ fakyrų kolektyvo parengtas šou. Organizatoriai ragina ir dalyvius parodyti savo išmonę puošiantis. Ryškiausių dalyvių laukia prizai.

„Liepsnojančio šerkšno“ paruoštas LED šviesų ir pirotechnikos šou dalyviai galės stebėti tarp 4 ir 8 kilometrų distancijų startų. Kaip tikina patys atlikėjai, šis pasirodymas Lietuvoje bus išskirtinis ir tokio šou dar niekas nėra pristatę.

„Matome, kad tradiciniai ugnies šou jau stebina retą, tad parengėme iki šiol Lietuvoje nematytą naujovę ir pasirodymą „Atspindžiai“. Jai ilgai ir sunkiai ruošėmės, treniruodavomės dieną iš dienos po 5 valandas. Patys gaminomės kostiumus, visą įrangą. Kol kas tik pirotechniką perkame, o ne patys darome“, – šmaikštavo „Liepsnojančio šerkšno“ vadovė Greta Budriūtė.

Pasak „Naktinio Urmo bėgimo“ organizatorių, stebėti šio pasirodymo kviečiami ne tik renginyje bėgsiantys dalyviai, bet ir visi kauniečiai. Įėjimas į renginio teritoriją nemokamas.

„Paskutinį vasaros penktadienį reikia palydėti nepamirštamai. Ir nesvarbu, mėgstate bėgti ar ne. Norime, kad „Naktinis Urmo bėgimas“ būtų patrauklus ne tik užkietėjusiems bėgikams, bet ir taptų alternatyva klubus ar barus besirenkantiems gyventojams. Prieš metus „Naktiniame Urmo bėgime“ renginį užbaigėme Ironvytas koncertu, šiemet be muzikos dalyvių laukia įspūdingas pasirodymas. Pašėlkime!“, – apie artėjantį renginį pasakojo jį organizuojančio „Kauno maratono klubo“ vadovas Regimantas Tarasevičius.

Siekiant sukurti kuo žaismingesnę renginio atmosferą, į rengininį visi dalyviai kviečiami atvykti kuo įdomiau pasipuošę. Švieselės, šviesą atspindintys elementai, atšvaitai, ryškūs drabužiai ar kitos įdomybės lems ir specialaus prizo nugalėtojus.

„Norint atrodyti spalvingai, nebūtina daug investuoti į kostiumą. Naktyje, renginio trasoje, kuri bus apšviesta įvairiomis šviesomis, puikiai gali atrodyti balti ar kiti ryškių spalvų drabužiai. Tikriausiai pas daugelį namuose galima rasti ir įvairiausių šviečiančių ragelių, apyrankių ar kitų atributų. Gražų vaizdą gali sudaryti ir atšvaitai. Norintys susikurti dar įdomesnį įvaizdį nesunkiai gali rasti ir šviesoje spindinčio makiažo ar švytinčių dažų ir jais pasipuošti drabužius“, – galimybes susikurti išskirtinį kostiumą pristatė „Liepsnojančio šerkšno“ atstovė.

Patys atlikėjai, nors ir bus pasipuošę iš veidrodžių sudarytais kostiumais juokauja, kad į trasą nebėgs. Visgi tai būtų itin nepatogu.

„Šis renginys – tai puiki šventė miestui ir visiems aktyvaus laisvalaikio mėgėjams. Kviečiame atvykti ir šeimas su vaikais. Visgi 4 kilometrai nėra daug, o pats renginys draugiškas visiems. Čia nebus alkoholio, tik daug šviesų, muzikos, šou ir gerai nusiteikusių dalyvių“, – tikino organizatorius.

Šiuo metu į renginį jau užsiregistravo apie 600 dalyvių. Tai trečdaliu daugiau nei susirinko prieš metus. Visų trasą įveikusių dalyvių laukia ir išskirtiniai atminimo medaliai.

Renginio programa:

19 val. – Registracija/numerių atsiėmimas.

20 val. – Pramoginės programos pradžia.

20:45 val. – Apšilimas 4km dalyviams.

21 val. – Registracijos pabaiga.

21 val. – 4km bėgimo startas.

21:30 val. – Apšilimas 8km dalyviams.

21:45 val.  – „Liepsnojantis šerkšnas” šou.

22 val. – 8 km bėgimo startas.

22 val. – 4 km nugalėtojų apdovanojimai.

22:45 – 8km nugalėtojų apdovanojimai.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA