Traumų epidemija rinktinės neapleidžia: po ilgosios pertraukos į aikštelę negrįžo L. Lekavičius | Kas vyksta Kaune

Traumų epidemija rinktinės neapleidžia: po ilgosios pertraukos į aikštelę negrįžo L. Lekavičius

delfi.lt 2017/08/23 21:03
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kai antro kėlinio pabaigoje Dainius Adomaitis į įžaidėjo poziciją metė Marių Grigonį, daugelis sukluso – naujas eksperimentas? Deja, taip Lietuvos rinktinės vairininką pasielgti privertė nenumatyta aplinkybė – Lukas Lekavičius patyrė traumą.

„Šiaulių“ arenoje vykstančioje akistatoje su islandais Lukas pirmo kėlinio pabaigoje pakeitė Mantą Kalnietį, bet antro pradžioje pats pasiprašė keitimo. Krepšinis.lt žiniomis, gynėjas kryptelėjo čiurną.

23-ejų rinktinės varikliukui prisėdus ant suoliuko, jo koją apžiūrėjo komandos gydytojas Vytenis Trumpickas, o vėliau jie abu nužygiavo į rūbinę.

Nors Lukas vėliau ir grįžo ant suolelio, tačiau aikštelėje nebepasirodė – M. Kalnietį antro kėlinio pabaigoje įžaidėjo pozicijoje pakeitė M. Grigonis.

Po ilgosios pertraukos L. Lekavičius ne tik kad neatliko apšilimo su komandos draugais, bet ir iš rūbinės nebegrįžo ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Kokio rimtumo trauma – kol kas nėra aišku, tačiau po rungtynių, siekiant tai išsiaiškinti, bus atlikta rentgeno nuotrauka.

Toks vaizdas D. Adomaičiui turėjo sukelti nemažą migreną – 43-ejų metų specialistas šių rungtynių išvakarėse nusprendė „atkabinti“ Adą Juškevičių ir Evaldą Kairį bei paskelbti galutinį dvyliktuką.

Šią vasarą – tai jau trečioji čiurnos traumą: kiek anksčiau taip susižeidė M. Grigonis ir E. Kairys. Tačiau su rinktinės medicinos personalo pagalba abu sugebėjo atsistoti ant kojų.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA