Kauniečiai apie situaciją Varnių gatvėje: niekas normalioje šalyje taip nedaro | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai apie situaciją Varnių gatvėje: niekas normalioje šalyje taip nedaro

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo redakciją pasiekė keletas laiškų, akcentuojančių tą pačią problemą vienoje iš Kauno gatvių. Kauniečiai skundžiasi prasta – nelygia kelio danga, kuri esą trukdo eismui, ilgina stovėjimo spūstyse laiką, gausu kliūčių ir niekas, pasak jų, apie tai neįspėja.

[galerija kiek=”4″]

„Noriu pasiteirauti, galbūt žinote, kada bus likviduoti nuotraukose užfiksuoti  padariniai Varnių gatvėje? Duobės gilėja, spūstys piko metu ilgėja, o jokių įspėjamųjų ženklų apie kliūtis“, – sako kaunietė Urtė, atsiuntusi  „Kas vyksta Kaune“ fotografijas, kuriose matomas nelygus asfaltas, išlietas minėtoje gatvėje. Iš tolo ženkliai ryškėja Varnių gatvėje palikti neužbaigti tamsios spalvos kelio dangos lopai ir jau minėti nelygumai, nuo kurių neabejotinai kenčia pro čia pravažiuojantys automobiliai.

Portalo skaitytojas Deividas taip pat klausė:  „Kas čia vyksta? Jau keletą savaičių niekas nieko nedaro. Ar taip ir paliks kelininkai visus iki galo nebaigtus darbus. Niekas normalioje šalyjetaip nedaro“, – situacija piktinasi kaunietis.

Mūsų žurnalistai apie įvardintą problemą Varnių gatvėje pasiteiravo Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzo Pakalniškio. Pasak jo, pravedus požemines komunikacijas, liko sutvarkyti gatvės dangą. Artimiausiu metu šios vietos bus išasfaltuotos, pasirūpinant, kad būtų paklotas kokybiškas asfaltas. „Dėl įspėjamųjų ženklų informavome darbų rangovą, kad juos įrengtų. Atsiprašome kauniečių už laikinus nepatogumus“, – komentavo jis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA