Kaune duris atvers visą parą veikianti „Maxima“ | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvers visą parą veikianti „Maxima“

Kas vyksta Kaune nuotr.

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ laimėjo derybas dėl iš Lietuvos pasitraukusio prekybos tinklo „Prisma“ prekybos patalpų Kaune, Jonavos gatvėje nr. 60.

Kaune atsidarysianti „Maxima XX“ formato parduotuvė bus pritaikyta skubantiems pirkėjams ir taps pirmąja visą parą veiksiančia parduotuve Kaune.

„Derybos su pastato Kaune, Jonavos gatvėje, valdytojais buvo greitos ir efektyvios. Nuo žinios, kad iš šalies traukiasi vienas prekybos tinklų, iki sutarties pasirašymo praėjo tik kiek daugiau nei du mėnesiai, kai paprastai tokio dydžio objektų derybos trunka apie 4–6 mėnesius. Visi supratome, jog tai neeilinė situacija ir niekam nėra palanku, kad tokiose strategiškai patogiose vietose pirkėjai lieka be apsipirkimo vietos“, – sako Andrius Kmieliauskas, „Maximos“ plėtros vadovas.

Jonavos gatvėje atsidarysianti „Maxima XX“ formato parduotuvė sieks apie 3 tūkst. kvadratinių metrų prekybos ploto ir siūlys apie 27 tūkst. skirtingų pavadinimų prekių.

„Naujoji parduotuvė judrioje, pravažiuojamoje Kauno dalyje bus Lietuvoje ir pasaulyje pasiteisinusio – optimalaus – dydžio, pritaikyta skubančiam pirkėjui. Taigi joje siūlysime platų maisto pasirinkimą vadinamuosiuose šviežio, trumpiau galiojančio ir jau paruošto, maisto skyriuose, populiariausias bakalėjos ir reikalingiausias buities prekes. Didelė naujovė Kauno gyventojams – planuojame, kad ši parduotuvė dirbs visą parą“, – sako „Maximos“ prekybos vadovė.

Naujojoje parduotuvėje Kaune bendrovė planuoja įdarbinti iki 100 naujų darbuotojų.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 238 „Maxima“ parduotuvės, kuriose dirba beveik 16 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. pirkėjų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA