Praneša skaitytojai: viešajame transporte karšta kaip pirtyje | Kas vyksta Kaune

Praneša skaitytojai: viešajame transporte karšta kaip pirtyje

Asociatyvi/I. Šalnaičio nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune” parašė kaunietis Airis, kuris pranešė apie problemą viešajame transporte – lauke esant karščiui, autobuse tvanku kaip pirtyje ir ne visur veikia vėdinimo sistema. Primenama, kad šeštadienį šalyje itin karšta, Kaune temperatūra dieną siekė 31 laipsnį.

„Įdomu, kodėl viešajame transporte neveikia kondicionieriai esant tokiems karščiams? Žmonės neturi kuo kvėpuoti važiuodami, štai šeštadienį prie mano akių 35 numeriu pažymėtame autobuse jauna moteris nualpo nuo tvankos, kita moteris pradėjo rėkti vairuotojui, kad įjungtų kondicionierių, tik tada ir įjungė. Aš pats kiekvieną dieną kenčiu grįžinėdamas iš darbo, nors už bilietą susimoku kaskart 1€, tikrai nemaža suma už kelis nuvežtus sustojimus. Manau, kad mokėdamas už paslaugą, gali tikėtis ir kažkiek komforto, o ne tik kvėpuoti prakaito persmelktu oru”, – rašė keleivis Airis.

Informuojama, kad dėl Kauno viešojo transporto vairuotojų kultūros, transporto kontrolierių darbo, švaros ir kitų nusiskundimų reikia pranešti numeriu: (8-37) 20 00 21.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA