Baldų pasirinkimas didėja, o kainos ne | Kas vyksta Kaune

Baldų pasirinkimas didėja, o kainos ne

R. Tenio nuotr.

Tai patvirtina vos prieš mėnesį šalia Urmo bazės atsidariusios naujos parduotuvės „Baldų sandėlis“ vadovai. Jau 9 metus baldais prekiaujanti Narsiečiuose, netoli Garliavos, įmonė žino atsakymą – baldai turi būti įperkami daugeliui, ir siūlo baldus gerokai pigiau nei kituose salonuose.

Šiai dienai klientų netrūksta- daugelis mūsų klientų iš miesto miegamųjų rajonų bei Kauno priemiesčiuose įsikūrusių kotedžų, tad jų patogumui nusprendėme atidaryti naują parduotuvę Elektrėnų gatvėje, visai šalia Urmo miestelio, gerokai patogesnėje vietoje , lengvai pasiekiamai iš bet kurio rajono.

Pradžia turi būti graži

Urtė ir Donatas po didžiulę, per 1 tūkst. kv m ploto, ekonominės klasės naujų baldų parduotuvę „Baldų sandėlis“ vaikšto susikibę už rankų. Jie renkasi, kuo apstatys pirmuosius savo namus: dabar renkamės išskleidžiamą sofą, spintą ir virtuvės baldus, o paskui matysim, ką dar galime sau leisti“, – sako Urtė, norinti jaukiai įsikurti 1 kambario bute.

Pardavėja Jolanta užtikrino, kad čia sofą galima įsigyti net nuo 99 eurų, tereikia išsirinkti salėje iš daugybės, o spintą su stumdomomis durimis galima rasti ne tik standartinio 60 cm gylio, bet ir 45 cm, kuri dažnai telpa net prieškambariuose, tuomet kambaryje galima pasistatyti lengvesnius sisteminius baldus su daug talpių stalčių ir spintelių.

Populiariausi pirkiniai

„Šių mažesnio gylio ukrainietiškų spintų mažai kur dar yra, plotis nuo 1 iki 3 metrų, populiariausia – 1,5m. Virtuvių komplektai irgi labai geromis kainomis. O lietuviškus korpusinius baldus galima ne tik nusipirkti, bet ir užsisakyti reikiamo dydžio, spalvos, tereikia pasirinkti dizainą – klasikinį ar modernų, o paskui palaukti tik kelias savaites, jei paaiškės, kad ko nors neturime sandėlyje, – sako Jolanta ir nusiveda jauną porą prie baldų sistemos, kuri dažniausiai patinka jaunimui.

Jolanta pasakoja, kad dabar populiariausias pirkinys – lovos, sofos ir rašomieji stalai. Vasaros pradžioje – virtuvės baldai, o prieš Kalėdas itin išauga svetainės baldų ir valgomojo stalų bei kėdžių poreikis. Tuomet ypač praverčia parduotuvės paslauga nemokamai nurodytu adresu Kaune atgabenti pirkinį, kainuojantį nuo 200E.

Pirmokai ir studentai

Mindaugas ant rankų laiko dvejų metukų dukrelę, o Asta su sūneliu susėdę „matuojasi“ išskleidžiamą fotelį. Berniukas dar bėga matuotis rašomojo stalo.

„Mūsų pirmokas, kad jis pasijustų jau didelis ir atsakingas, naujai įrenginėjame jo kambarį. Pirksime stalą, spintelę su stalčiais, svarstome dėl miego vietos. Dabar renkamės, o pardavėja mums sakė, kad jei tuos pačius baldus rasime kur nors pigiau, nei čia, mums parduos už tą kainą. Todėl manau, kad pigiau ir nerasime. Žinoma, be lizingo visko nenupirktume, nes dar pamačiau ir mums labai tinkantį prieškambario komplektą“, – pasidžiaugia Asta.

Kitas „pirmokas“ pirkėjas aiškiai yra studentas. Jis ieško naujos lovos, lieka patenkintas, kad galės įsigyti iškart su čiužiniu , o sužinojęs apie lizingą, dairosi dar ir spintos, mat labai jau jam nepatrauklūs nuomojamame kambaryje sustatyti seni baldai.

Svarbiausia – apsispręsti

„Vieną rytą užėjo vyresnė moteris, nors pagal išvaizdą ją labiau tiktų vadinti dama, ir pamačiusi lenkų gamybos klasikinę kolekciją „Diana“ – baltus korpusinius baldus su lenktomis kojelėmis, galutinai apsisprendė daryti svetainės remontą. Šiuos baldus pas mus dar labai perka kaimo turizmo sodybų šeimininkai“, – dalijasi įspūdžiais Gabija, antrąjį mėnesį dirbanti parduotuvėje.

Jolanta į naująją parduotuvę Elektrėnų g 1E perėjo dirbti iš kitos šio tinklo parduotuvės, įsikūrusios Narsiečiuose , prie Garliavos. Jai didžiausias darbo naujoje vietoje, visai prie Urmo miestelio, įspūdis yra čia pasitaikiusios pirkėjos, pirmosios tą dieną, spendimų greitis. Įėjo tik atidarius parduotuvę, atsisėdo ant jai patikusios sofos, o po 4 minučių jau buvo ją nusipirkusi.

„Jaunesnės kartos pirkėjai, pirmiausia mūsų baldus apžiūri internete, o vietoje tik pasitikrina ar tie daiktai išties patinka. Ilgai vaikštinėti ir apžiūrinėti ypač nemėgsta jauni vyrukai. Jiems tikriausiai patiks, kai greitai pradės veikti elektroninė parduotuvė ir tereikės namie siuntos sulaukti“, – juokiasi Jolanta.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA