Paskutines valandas skaičiuojančiame pagrindiniame šalies oro uoste Kaune – sujudimas | Kas vyksta Kaune

Paskutines valandas skaičiuojančiame pagrindiniame šalies oro uoste Kaune – sujudimas

Asociatyvi / Kaunas.lt nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė iki šiol nematytas sujudimas Kauno oro uoste, kuris neliko nepastebėtas ir neužfiksuotas kauniečių, tuo metu laukusių savo skrydžio paskutines valandas skaičiuojančio pagrindinio šalies oro uosto Kaune laukimo salėje.

„Taip šiandien Kauno oro uoste linksmino išvykstančius keleivius. Maloniai nuteikė visus buvusius tuo metu laukimo salėje“, – sakė portalo skaitytoja Laura.

Jos atsiųstame vaizdo įraše matyti, jog Kauno oro uostas rugpjūčio 17-osios rytą virto tikrų tikriausia linksmybių oazę su gyvo garso instrumentine muzika, šokiais bei daugybe geros nuotaikos.

Apie tai, kodėl šis ketvirtadienis Kauno oro uoste kitoks nei įprasta, klausiame Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovės Agnės Mažeikytės. „Informacijos apie tai, jog šis įvykis būtų planuotas, neturime. Tačiau išties džiugu, kad tokios akcijos su spontaniškais susirinkimais, pasišokimais, pagrojimais, vyksta. Smagu apie tai sužinoti“, – sakė Lietuvos oro uostų komunikacijos projektų vadovė.

A. Mažeikytė svarstė, jog galbūt tai galėjo būti surengta pasitikti tam tikrą žmogų, bet patvirtinti, jog buvo būtent taip, sako negalinti.

Rugpjūčio 17 dieną Kauno oro uostas atsisveikins su pagrindinio šalies oro uosto statusu, nes jau rytoj didžioji dalis skrydžių persikels atgal į sostinę.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA