Vestuvių puotą nutraukė gaisras: jaunikis tapo didvyriu | Kas vyksta Kaune

Vestuvių puotą nutraukė gaisras: jaunikis tapo didvyriu

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai vėlyvą šeštadienio vakarą informavo apie neįprastą situaciją, kuri nustebino ne vieną vykusių švenčių svečią. Jų metu jaunikis ėmėsi gelbėtojo vaidmens ir išgelbėjo dūmais apsinuodijusį senyvo amžiaus vyrą.

[galerija kiek=”4″]

Kaip pranešama, Romainiuose viena šalia kitos vyko dvi įsimintinos šventės. Privataus namo kieme pastatytoje pirtyje buvo švenčiamas aštuonioliktas gimtadienis, o šalia – vienų Kaune vykusių vestuvių vakarinė dalis, kurią netikėtai nutraukė pirtyje jaunimo švenčiama pirmoji pilnametystės šventė. Jos metu apie 22 valandą atvira liepsna užsidegė pirtis, tad vestuvių linksmybes kuriam laikui teko nutraukti.

Įsiplieskus gaisrui, vestuvių dalyviams teko skubiai nuo gaisro židinio traukti transporto priemones, o jaunikis, išgirdęs pagalbos šauksmus, puolė gelbėti smalkėmis apsinuodijusį senyvo amžiaus vyriškį.

Jaunikis griebėsi kopėčių, su kuriomis pateko į antrą namo aukštą, kuriame buvo vyriškis. Iš dūmų kamuolio ištrauktas vyriškis sunkiai orientavosi aplinkoje, jis perduotas atvykusiai paramedikų brigadai.

Į įvykio vietą atvyko tris ugniagesių komandos, kurie daugiau nei valandą gesino degantį pirties pastatą. Dėl kilusio gaisro teko nutraukti viena šalia kitos vykstančias šventes.

Po jaunikio žygdarbio jam negailėta gražių žodžių ir padėkų, o jaunoji po šio įvykio gali būti tikra, kad pasirinko tinkamą žmogų, kuris nesibaimindamas gresiančio pavojaus, ištęsia pagalbos ranką ir visiškai nepažįstamam žmogui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA