Kauno oro uoste muitininkai sulaikė cigarečių prikimštus lagaminus | Kas vyksta Kaune

Kauno oro uoste muitininkai sulaikė cigarečių prikimštus lagaminus

Muitinės nuotr.

Kauno oro uoste muitininkams įtarimų sukėlė Ukrainos pilietis. Vyriškis į lagaminus susikrovė sau svarbiausius daiktus. Keleivio bagaže buvo rasta net 1482 pakeliai kontrabandinių cigarečių.

Ketvirtadienio vakarą Kauno oro uosto poste muitinės pareigūnams įkliuvo Ukrainos pilietis, kuris kelionei į Lietuvą vietoj reikalingiausių daiktų atsigabeno beveik pusantro tūkstančio pakelių cigarečių.

Rugpjūčio 3-iosios, ketvirtadienio, vakarą, muitinės pareigūnai tikrino į Lietuvą jungiamuoju lėktuvo skrydžiu iš Kijevo per Varšuvą atskridusių keleivių bagažą. Įvertinę galimą riziką, pareigūnai detaliai patikrino 34-erių ukrainiečio V. S. lagaminus. Paaiškėjo, kad juose nebuvo nieko daugiau − tik Ukrainos akcizo ženklais pažymėtos cigaretės. Vyriškis į du beveik po 20 kg sveriančius lagaminus sutalpino 1482 pakelius „Pall Mall Blue“ cigarečių, kurių vertė − daugiau kaip 4,4 tūkst. eurų.

Pareigūnai praneša, kad gabentas cigaretes muitininkai sulaikė, o už kontrabandos gabenimą vyriškiui surašė administracinio nusižengimo protokolą. Jam gresia piniginė bauda nuo 2,7 iki 6 tūkst. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA