Policija prašo atsiliepti žmones, nukentėjusius nuo šio vyro | Kas vyksta Kaune

Policija prašo atsiliepti žmones, nukentėjusius nuo šio vyro

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo, ir kviečia atsiliepti gyventojus, taip pat nukentėjusius nuo sulaikytojo.

Liepos 28 d. apie 18 val. Kaune, Aušros g., nepažįstamas asmuo, siekdamas atimti pirkinių krepšelį, kuriame buvo bulvės, morkos, mėsos ir kiti gaminiai, peiliu sužalojo nukentėjusįjį (g. 1955 m.). Jis dėl peties ir pilvo srities pjautinių sužalojimų, po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai.

Po intensyvių ikiteisminio tyrimo veiksmų, vakar apie 10.30 val. Kaune, Nuokalnės g., kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė O. J. (gim. 1973 m.), kuris, kaip įtariama, įvykdė šią nusikalstamą veiką. Jis buvo sulaikytas 48 val. Šiandien tyrimą organizuojantis prokuroras kreipėsi į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo. Anksčiau ne kartą teistam, nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčiam vyrui paskirta kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Asmenis, taip pat nukentėjusios nuo šio vyro, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK KP NNTV tel. (8 37) 303 635 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA