Kaunietė pasidalino žiauraus naktinio užpuolimo detalėmis | Kas vyksta Kaune

Kaunietė pasidalino žiauraus naktinio užpuolimo detalėmis

Asociatyvi / Policijos nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė perspėjanti skaitytojos žinutė. Vakar ji tapo kraupaus įvykio liudininke, kai buvo užpulta ir negailestingai sužalota jauna mergina. Kaunietė įspėja ir liepia saugotis kone populiariausiose Kauno miesto vietose siautėjančių užpuldinėtojų.

„Vakar, rugpjūčio 1-osios vakarą, apie 24 valandą, išgirdau pagalbos šauksmą: „gelbėkite, gelbėkite, mane puola!“. Pažiūrėjau pro langą, bet nieko nepamačiau. Išsigandau ir neilgai trukus vėl priėjau prie lango pažiūrėti, išvydau verkiančią merginą. Apsiaviau batus ir išbėgau į lauką.  Atėjusi prie Savanoriu 222 pastato pamačiau merginą su kraujuojančia gilia žaizda žandikaulyje“, – pasakoja kaunietė.

Portalo skaitytoja tikina nieko nelaukusi ir paskambinusi policijai bei greitosios medicinos pagalbai. „Kol laukėme atvykstant brigadų, buvau su nukentėjusia mergina. Iš išgąsčio ji vėmė, skrandžio turinyje buvo matyti kraujo. Dar neatvykus policijai, priėjo du ją užpuolę vyrai. Mergina patvirtino, kad tai buvo būtent jie. Neslėpsiu, išsigandau ir nubėgau į laiptinę, bijojau, kad ir man gali kas nors nutikti, mano vyro namie nebuvo. Neturėjau ko paprašyti pagalbos“ – atvirauja pilietiška kaunietė.

Pasak jos, po kurio laiko atvaziavo 6 policijos ekipažai ir medikų brigada. „Papasakojau, kaip atrodo užpuolikai ir kur nuėjo. Juos sugavo greitai, nes buvo netoli. Beje užpuolikai su savimi turėjo peilį. Aš kaip liudininkė juos atpažinau, nes buvo tie patys“, – sako portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Policijos pareigūnai portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams patvirtino, jog šiąnakt,  00:05 val. buvo gautas pranešimas, kad maždaug 23:40 val. Savanorių prospekte, netoli 222B pastato, iš matymo pažįstamas asmuo sumušė jauną moterį (g. 1995 m.) ir atėmė 50 eurų. Pasak policijos, nukentėjusioji buvo pristatyta į gydymo įstaigą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Nors kaltininkai suimti, įvykio liudininkė įspėja kitas merginas ir moteris būti atsargiomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA