Keičiasi Kauno autobusų stoties darbo laikas: to dar nebuvo nė vienoje stotyje | Kas vyksta Kaune

Keičiasi Kauno autobusų stoties darbo laikas: to dar nebuvo nė vienoje stotyje

Asociatyvi / P. Grigaliūno nuotr.

Kauno autobusų stotis nuo antradienio, rugpjūčio 1 dienos, dirbs kitokiu laiku nei įprasta, pranešė keleivių vežimo kompanija „Kautra“.

„Nusprendėme padaryti tai ko nedaro kitos stotys – dirbti visą parą. Keleiviai saugiai galės laukti autobuso laukimo salėje. Tai ypač aktualu šaltesniu metų laiku. Tegul keleiviai autobuso laukia šiltoje bei šviesioje stotyje ir išvyksta tik su geriausiais įspūdžiais“, – pranešime cituojama Kauno autobusų stoties vadovė Laima Pakusienė.

Stotyje visą parą dirbs apsauga, autobusų kasos dirbs įprastu laiku, iki 22 valandos, bet keleiviai bilietus galės įsigyti tiesiogiai autobuse ar savitarnos terminaluose.

„Stotyje nakties metu veiks visos svarbiausios paslaugos – keleiviai galės matyti informaciją ekranuose apie autobusų atvykimą ir išvykimą realiu laiku, įsigyti bilietą savitarnos kasose ar tiesiog nueiti į tualetą“, – sako stoties vadovė.

Nuo 23 valandos keleiviai į Kauno autobusų stotį galės patekti pro įėjimą nuo autobusų išvykimo aikštelių.

Kauno autobusų stotyje per parą stotyje apsilanko daugiau kaip 10 tūkst. keleivių bei 700 autobusų. Nakties metu didžiąją dalį kelionių iš Kauno sudaro tarptautiniai maršrutai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA