Skaitytojo video: Vienybės aikštėje masiškai iškirsti medžiai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo video: Vienybės aikštėje masiškai iškirsti medžiai

Skaitytojų nuotr.

Dar visai neseniai kauniečiai galėjo praeiti pro pradėtą rekonstruoti Vienybės aikštę, tačiau prieš kelias dienas ją apjuosė tvora. Šiandien portalo skaitytojas užfiksavo pirmuosius darbus – aikštėje masiškai iškirsti medžiai.

Vaizdo įraše matyti vieno paskutiniųjų aikštėje augusių kaštonų nuvirtimas. Taip aktyviai paženklinta darbų pradžia, po kurios seks senos dangos nuardymo ir kasimo darbai. Juos vykdo „Pramprojekto“ vystytojo koncerno SBA valdoma bendrovė „Urban Inventors“.

Praėjusią savaitę portalui „Kas vyksta Kaune“ Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas teigė, kad dėl pačios aikštės vizijos ir galutinio vaizdo dar planuojamas ne vienas projektuotojų pristatymas visuomenei. Tada ir paaiškės, kaip atrodys kauniečių pamėgta aikštė, kokia jos bus danga, kuri šiuo metu yra galutinai sutrūkinėjusi ir nekeista dar nuo sovietmečio.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA