Į klinikas nuvežtas pasitikrinti blaivumo, vyras pradėjo stumdytis su pareigūnu ir grasinti | Kas vyksta Kaune

Į klinikas nuvežtas pasitikrinti blaivumo, vyras pradėjo stumdytis su pareigūnu ir grasinti

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Šeštadienį Kaune fiksuotas pranešimas apie įvykį, susijusį su teisėsaugos institucijos pareigūnu.

Policijos departamentas informavo, kad liepos 29 d. apie 2 val. 36 min. Kaune, T. Masiulio gatvėje sustabdytas automobilis „BMW 118D“, vairuojamas neblaivaus (1,70 prom.) vairuotojo (26 m.), kuris, nuvežtas į Kauno klinikas kraujui paimti, jose pradėjo agresyviai elgtis bei grasindamas fiziniu susidorojimu sudavė į ranką tarnybos metu uniformuotam Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės vyriausiajam patruliui.

Jiems tarpusavyje susigrūmus, sulaikytojo atžvilgiu buvo panaudotas elektros impulsinis įtaisas „Taser“ ir antrankiai.

Asmens apžiūros metu pas sulaikytąjį rasta ir paimta augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK tris straipsnius: 281 str. 7 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas – kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio. Už tai baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 1 m.); 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui. Už tai baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki 3 m.) bei 259 str. 2 d. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai baudžiama viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba bauda, arba areštu).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA