Masinė avarija Šilainiuose: be teisių ir su „BMW“ nepataisomai sudaužė dar keturis automobilius | Kas vyksta Kaune

Masinė avarija Šilainiuose: be teisių ir su „BMW“ nepataisomai sudaužė dar keturis automobilius

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie didelę avariją Šilainiuose. Pirminiais duomenimis, trečiadienį apie 12 valandą dideliu greičiu Šilainiais skriejantis „BMW X5“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir nepataisomai apdaužė 4 automobilius.

[galerija kiek=”8″]

Pirmiausiai kliuvo Baltų prospekte ties 173-uoju numeriu pažymėtu namu ant gatvės stovinčiam „VW Golf“, kuris rėžėsi į „Volvo“, šis į „Opel“ ir „Ford“ markės automobilius. Visi jie stovėjo šalikelėje.

Įvykio vietoje dirbantys policijos pareigūnai nustatė, kad vairuotojas – lengvai apsvaigęs. Alkotesteris parodė 0,3 promilės. Tiesa, tai ne blogiausia. Kaip paaiškėjo, „BMW“ vairuotojas sėdo prie vairo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

Prie savo visiškai sumaitoto „VW Golf“ atskubėjusi vairuotoja teigė, kad automobilį šalikelėje palieka nuolat. Po šios avarijos jai teks atsisveikinti su savo automobiliu. Kitų automobilių savininkai dar nežino, kad jų automobiliai sudaužyti, jų avarijos vietoje nebuvo. Liudininkai teigia, kad „BMW“ automobilio greitis galėjo būti apie 100 km/h, nes apgadinti automobiliai po smūgio nuskriejo daugiau, nei 20 metrų.

„BMW“ vairuotojo laukia dideli nemalonumai, nes jam teks ne tik atlyginti automobilių savininkams padarytą žalą, bet ir atsakyti už tai, kad prie vairo sėdo neturėdamas tam teisės. „BMW“ vairuotojas po avarijos skundėsi negalavimais, todėl jį greitosios medicinos pagalbos medikai išvežė į Kauno klinikas.

Po avarijos įvykio vietoje dirbę pareigūnai detaliai apžiūrėjo avarijos kaltininko automobilį, nes ieškojo draudžiamų daiktų. Pirminės apžiūros metu jų nerasta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA