Skaitytojai fiksuoja: leidžia sau važinėti be taisyklių | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai fiksuoja: leidžia sau važinėti be taisyklių

Stop kadras

„Vairuotojų įžūlumas kasdien didėja…“ – tokia fraze buvo pradėtas šiandien portalo „Kas vyksta Kaune“ pasiekęs elektroninis laiškas. Vienas portalo skaitytojų užfiksavo chuliganiško vairavimo pavyzdį Kaune.

Vaizdo įrašas nufilmuotas vaizdo registratoriumi maždaug 17 val. Užnemunės gatvėje ties įsukimu link Plokščių gatvės. Įraše matoma, jog „Merdeces“ markės automobilio vairuotojui užsidegęs raudonas šviesoforo signalas nieko nereiškia – jis, palaukęs, kol pasuks priešais stovėjęs automobilis, persirikiuoja į kitą juostą ir nė nestabtelėjęs nuvažiuoja.

Toks neatsargus vairuotojo elgesys ne tik galėjo sukelti avarinę situaciją, tačiau ir kaip reikalas papiktino kitus vairuotojus.

Įrašą atsiuntęs kaunietis pastebi, kad tokį vairuotojų elgesį privalu viešinti – reikia žmonėms vis priminti, kaip nereiktų elgtis keliuose ir kad tokie pasivažinėjimai neturėtų praslysti nepastebėti.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA