Konfliktą sprendęs pareigūnas pats tapo auka | Kas vyksta Kaune

Konfliktą sprendęs pareigūnas pats tapo auka

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį vykęs konfliktas ant kojų sukėlė policijos pareigūnus. Nuvykę į įvykio vietą policininkai susidūrė su neįtikėtinu konfliktuojančių asmenų aršumu.

Pirminiais duomenimis, liepos 16 dienos vakarą, apie 19 val. 55 min. Kauno rajone, Liučiunų kaime, Kauno apskrities pareigūnams atvykus į iškvietimą dėl konflikto tarp gyventojų, neblaivus (2,87 prom. alkoholio) vaikinas (g. 1997 m.) susigrūmė su Kauno apskrities Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos 1-ojo būrio vyriausiuoju patruliu.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pareigūnas, dėl sužalojimo dešinėje veido pusėje ir galvoje, po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kitas panašaus pobūdžio atvejis taip pat įvyko sekmadienį. Kauno apskrities Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnams atvykus į iškvietimą dėl galimai neblaivaus vyro, kuris vaikšto važiuojama dalimi ir trukdo eismui, Kaišiadorių rajone, Rusonių kaime, Topolių gatvėje sulaikomas vyras (gim. 1990 m.) pasipriešino pareigūnams.

Vežamas tarnybiniame automobilyje spardė vidaus apdailos detales ir langus, išdaužė dešinės pusės galinių durelių stiklą. Buvo panaudoti kovinių imtynių veiksmai, specialiosios priemonės. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam alkotesteriu nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,33 prom.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA