Savaitgalis Kauno apskrityje: labiausiai kentėjo nepilnamečiai | Kas vyksta Kaune

Savaitgalis Kauno apskrityje: labiausiai kentėjo nepilnamečiai

Asociatyvi/Policijos nuotr.

Šiltasis liepos savaitgalis Kauno apskrityje pasižymėjo įvairiausiais įvykiais – vakar Kaune įvairūs eismo įvykiai paralyžiavo eismą, Kėdainiuose po susidūrimo žuvo motociklininkas, jo keleivė ir automobilio vairuotoja paguldytos į ligoninę. Tačiau apie žiaurumo proveržį portalą informavo Policijos departamentas. Pasirodo, šį savaitgalį ypatingai kentėjo mažamečiai.

Penktadienį apie 16:40 val. Jonavoje, Chemikų g., namuose, vyras (g. 1978 m.) ranka sudavė smūgį į veidą keturmečiui sūnui, tuo sukeldamas jam fizinį skausmą. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kitas skausmingas smurto artimoje aplinkoje pavyzdys užfiksuotas vidurnaktį iš penktadienio į šeštadienį, Kauno r., Budrių k. Neblaivus (2,05 prom. alkoholio) vyras (g. 1977 m.) namuose, šešiamečio sūnaus akivaizdoje, rankomis suėmęs už kaklo, smaugė sutuoktinę (g. 1977 m.) ir pakėlęs į orą ją trenkė į grindis bei pargriovė ant grindų motiną bandžiusią ginti nepilnametę dukrą (g. 2002 m.). Pamatęs mergaitės bandymus ginti mamą, vyras jau užsuko rankas.

Abi nukentėjusios dėl fizinio skausmo sukėlimo į medikus nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Trečiasis nukentėjęs nepilnametis šeštadienį apie 14:44 val. į Kauno ligoninę pristatytas dėl šlaunies plėštinės žaizdos. Mažametis (g. 2006 m.) gydomas ambulatoriškai. Ligoninės jam prireikė, nes tą pačią dieną apie 13:45 val. Kazlų Rūdos sav., Gulioniškės k., Jaunųjų šaulių stovykloje, berniuką apkandžiojo prie grandinės pririštas šuo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA