Dėl vamzdyno rekonstrukcijos Eiguliuose daugiabučiams laikinai stabdomas karšto vandens tiekimas | Kas vyksta Kaune

Dėl vamzdyno rekonstrukcijos Eiguliuose daugiabučiams laikinai stabdomas karšto vandens tiekimas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Dėl vykdomos magistralinio šilumos tiekimo vamzdyno rekonstrukcijos, nuo 2017 m. liepos 24 d. 9.00 val. iki 2017 m. rugpjūčio 25 d. 14.00 val. bus sustabdytas karšto vandens tiekimas į 3 Eigulių mikrorajono daugiabučius namus, esančius Varduvos g. 4 ir Ukmergės 2 bei 4.

Termofikacinio vandens (karštam vandeniui ruošti) tiekimą į šiuos pastatus stabdyti vis dėlto tenka, nes neįmanoma kitaip atlikti rekonstrukcijos darbų.

AB „Kauno energija“ iš anksto atsiprašo šių namų gyventojų už suteikiamus nepatogumus ir užtikrina, kad rekonstrukcija vykdoma vardan patikimo gyventojų aprūpinimo šiluma ir karštu vandeniu ateityje.

Į šiame kvartale esančius daugiabučius P. Lukšio g. 68, 70, S. Žukausko g. 1, 3, 5, 5B, 7, 9, 11, 13 ir 15 termofikacinio vandens tiekimas (karštam vandeniui ruošti) nebus nutrauktas, nes čia yra galimybė termofikacinį vandenį tiekti panaudojant mobiliąją katilinę, kurią čia planuojama pastatyti iki 2017 m. liepos 20 d. Gyventojų prašome neužblokuoti pravažiavimo kranui katilinės perkėlimo metu.

Tiekti termofikacinį vandenį iš mobiliosios katilinės į minėtus daugiabučius Varduvos g. 4, Ukmergės g. 2 ir 4 nėra galimybės nes į šiuos pastatus jis tiekiamas iš kitų tinklo atšakų. Užtikriname, jog bus daroma viskas, kad karšto vandens tiekimas į šiuos namus būtų atnaujintas kaip įmanoma greičiau.

Daugiau informacijos apie termofikacinio vandens tiekimo stabdymą ir atnaujinimą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA