Vyks Kaune šiandien (liepos 10 d.) | Kas vyksta Kaune

Vyks Kaune šiandien (liepos 10 d.)

R. Tenio nuotr.

Pirmadienį kviečiame pradėti puikiai nusiteikus, tad nusišypsokit! Vasara jau įgauna pagreitį, daug kauniečių atostogauja ir išvyksta iš miesto, tačiau veiksmo Kaune vis dar yra užtektinai. Siūlome užmesti akį į šios dienos įvykius, galbūt kils idėjų sudalyvauti ir patiems.

Orai. hidrometeorologijos tarnyba praneša, kad liepos 10-os naktį kai kur trumpai palis, vietomis susidarys rūkas, dieną lietaus nenumatoma. Naktį oras atvės iki 9–14, vietomis iki 6–8 laipsnių šilumos, šalyje dieną bus 21–25 laipsniai. Kaune dieną turėtų sušilti iki 23 laipsnių. Detalesnė orų prognozė pateikiama čia.

Politika. Mero pavaduotoja Rasa Šnapštienė 10:30 val. savivaldybėje dalyvaus susitikime dėl Kauno Šančių mokyklos-daugiafunkcio centro.

Sportas. Dažniausias atsakymas į klausimą: „Nuo kada pradėsi sportuoti?”, – būna:  „Nuo pirmadienio!” Tad, džiugi žinia – pirmadienis jau čia! Pirmieji nemokami sporto užsiėmimai prasideda 10 val., šiaurietiško ėjimo paslaptis perprasti kviečiama į Kovo 11-osios (Girstučio) parką prie lauko treniruoklių.

Projektas „Judėk sveikai“ šiandien kviečia į keturis nemokamus vakarinius užsiėmimus: 18 val. S. Dariaus ir S. Girėno stadione vyks Funkcinė ir vaikų treniruotė. Tuo pačiu metu 18 val. Santakos parke prie Popiežiaus paminklo vyks „Capoeira” užsiėmimas. 18:30 val. ten pat pakvies joga. Užsiėmimus užbaigs pasiūlymas 19 val. susitikti S. Dariaus ir S. Girėno stadione, ten vyks pilateso treniruotė.

Pramogos. Burbuliatorius prie Kauno pilies prasidės 18:30 val., tik nepamirškite burbulų!

Stalo žaidimų vakaras vyks 18:30 val. Šv. Gertrūdos g. nr. 42, Vytautas Ožeraitis ves žaidimą „Tigris ir Euphrates”. Žaidimas vyksta senoviniais laikais ir jame žmonės stato savo civilizacijas. Yra skirtingos rūšys kaip gerinti savo civilizaciją: ūkininkavimas, prekyba, religija ir valdžia. Įėjimas – 1 euras.

Vardadieniai. Savo vardo dienas švenčia: Amalija, Prudencija, Rufina, Gilvainas ir Eirimė. Saulė tek 04:54 val., leidžiasi 21:54 val., o dienos ilgumas net 17 valandų – praleiskite jas prasmingai!

Horoskopai. Siūlome paskaityti horoskopus, gal šiandien jums palanki diena pradėti naujus darbus ar projektus, o gal verčiau patinginiauti? Pasmalsaukite.

Dienos citata. „Būk pasirengęs sumokėti kainą už savo svajones. Nemokamas sūris tik pelėkautuose”, – Paulo Coelho.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA