Grįžtantiesiems iš pajūrio į Kauną – išbandymai kelyje | Kas vyksta Kaune

Grįžtantiesiems iš pajūrio į Kauną – išbandymai kelyje

Delfi.lt/R. Gečiūnaitės nuotr.

Sekmadienio vakarą iš pajūrio į Kauną judantys vairuotojai susiduria su kliūtimis: automagistralėje Klaipėda-Kaunas pasitinka avarijos, kiti eismo įvykiai. Dėl spūsčių vairuotojai priversti ilgai laukti kelyje.

Vienas eismo įvykis fiksuotas apie 18 val. kelyje Klaipėda-Kaunas ties Babtais, iki Kauno likus apie 20 km. Ten, liudininkų duomenimis, susidūrė 7 automobiliai, jie susitrenkė vaidinamuoju „traukinuku”, dėl įvykio susidarė spūstys. Žmonės šioje avarijoje nenukentėjo. Į „Kia“ galą trenkėsi „Chrysler Voyager“, į pastarąjį – „Mitsubishi Outlander“, į šį – „VW Polo“, paskui „VW Passat“, „Alfa Romeo“ (juo važiavo Lietuvos kariuomenės kariai) ir dar vienas „VW Passat“. Avarija visiškai užtvėrė vieną eismo juostą, todėl autostradoje iškart susiformavo spūstis.

Skaitytojai praneša apie kitas avarijas: prieš 18 val. fiksuota didelė spūstis kelyje Klaipėda-Kaunas ties 195 km, netoliese įvyko eismo įvykis, susidūrė trys lengvosios mašinos, jos nuvažiavo nuo kelio. Kiti skaitytojai praneša, kad spūstis prasideda ties Sitkūnais, ji nemažėja ir 19 val.

Kauniečiai informuoja, kad judant iš Klaipėdos link Kauno, dar prieš 18 val. teko pabuvoti ir 10 km spūstyje, eismas tuomet vyko itin lėtai, spėjama, kad čia namo skubantys vairuotojai gali sukelti ir daugiau eismo įvykių, įspėjama būti budriems.

Žmonės grįžta iš pajūrio, linkime, kad kelias neprailgtų. Apie problemines vietas prašome pranešti komentaruose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA