Kas vyksta Kaune liepos 7-9 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune liepos 7-9 dienomis? (Renginių kalendorius)

R. Tenio nuotr.

Po laisvo ketvirtadienio netruko ateiti ir tikrasis savaitgalis. Nors gamta šiluma nelepins, bet jeigu orų prognozė nebando apgauti, turėtume išvengti lietaus. Kaunas šį savaitgalį gyvens ramesniu ritmu, tačiau vis tiek vyks keletas renginiai, kuriuose rekomenduojame apsilankyti.

Vlastybės dieną triukšmingai atšventusi senamiesčio bendruomenė šį vakarą kauniečius kviečia į baigiamąjį „Rebelheart“ koncertą, skirtą liepos 6 -sios dienai paminėti. Grupė pasirodys Vilniaus ir Mapų gatvių sankryžoje esančioje vasaros scenoje. Koncertas nemokamas.

Clockwork creep koncertas

Penktadienio vakarą praleisti su alternatyvaus metalo fanatikais kauniečiais „Clockwork creep“ galima bus kavinėje „Kultūra“. Nors pats žanras tikrai ne kiekvienam prie širdis, šie trys lengvai išprotėję kauniečiai žino, ką daryti su instrumentais ir kaip išjudinti publiką. Renginys nemokamas.

Aviacijos šventė

Šis šeštadienis turi ką pasiūlyti ir padangių mylėtojams – Kauno parašiutininkų klubas kviečia visus susiburti Pociūnų aerodrome ir smagiai praleisti šeštadienį. Renginys nemokamas.

Pažaislio muzikos festivalis

Visą vasarą kokybiška muzika kauniečius lepinantis festivalis ir šį savaitgalį turi ką pasiūlyti. Detalią renginių programą kviečiame peržiūrėti čia, bet taip pat atkreipiame dėmesį į koncertą „Epochų aidai“. Hertfordo koplyčios choras, kurio didžiąją dalį sudaro Oksfordo universiteto studentai, du kartus per savaitę gieda koplyčios pamaldose, o taip pat savo klausytojus nuolat džiugina naujomis koncertinėmis programomis. Šįkart jie savo kerinčiais balsais pažada praskaidrinti jūsų savaitgalį. Koncertas nemokamas.

Nemaža dalis renginių, kurie tikrai yra verti dėmesio, kaip visada jūsų dėmesio laukia renginių kalendoriuje. Tikėkimės, jog net ir neprognozuojamas lietus nesugadins jūsų savaitgalio nuotaikų ir šauniai praleisite laisvą laiką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA