Kaunietė nauju pirkiniu iš turgaus džiaugėsi neilgai: paaiškėjo, kad tai vogtas žaidimų namelis | Kas vyksta Kaune

Kaunietė nauju pirkiniu iš turgaus džiaugėsi neilgai: paaiškėjo, kad tai vogtas žaidimų namelis

Asmeninio Facebook profilio nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ penktadienį, liepos 7 d., sulaukė kaunietės Deimantės laiško, ji pasakojo apstulbusi, kai portale perskaitė, jog jos ką tik turguje įsigytas vaikų žaidimų namelis – pasirodo yra neseniai vogtas daiktas. Moteris nedelsiant apie įvykį pranešė policijai ir informavo daugiabučio namo kiemo, iš kurio ir buvo nugvelbtas namelis – gyventojus.

Pavogė pačių gyventojų sukonstruotą namelį

Kaip jau rašėme anksčiau, naktį iš pirmadienio (liepos 3 d.) į antradienį vagys pasisavino Eigulių mikrorajono, Ašigalio g. nr. 5, namo kieme stovintį vaikų žaidimų namelį, kurį savo rankomis sukonstravo patys namo gyventojai.

Namelis buvo traukos centras mažiesiems, džiugino visus aplinkinių namų vaikus. Namo gyventojai įrašu apie vagystę pasidalino socialinio tinklo „Facebook“ profilyje, vėliau portalo „Kas vyksta Kaune“ radinių grupėje, pranešė policijai.

Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas apie įvykį informuotas liepos 6 d., sulaukta moters (34 m.) pranešimo, kad liepos 4 d. apie 9 val. pastebėta, jog Kaune, Ašigalio g., pavogtas medinis žaidimų namelis. Padaryta 250 eurų žala.

Atsidūrė turguje

Penktadienį apie 10:30 val. į portalą „Kas vyksta Kaune“ parašiusi kaunietė Deimantė pasakojo, kad prieš keletą dienų po darbo užsuko į Šilainių turgavietę. „Žvilgsnis nukrypo į šalimais stovinčią priekabą, kurioje buvo matyti vaikiškas žaidimų namukas. Būdama mama negalėjau ramiai praeiti neapžiūrėjusi, namukas pasirodė išties dailus, buvo matyti, kad jis rankų darbo. Greta manęs atsidūrė vyriškis, kuris priėjo ir informavo, kad namukas parduodamas už 70 eurų. Ėmiau jį dar atidžiau apžiūrinėti. Namuko viduje buvo daug sudžiuvusių lapų, dulkių. Pardavėjas pasakojo, kad taip yra todėl, kad neva jis prieš daug metų šį namuką pastatė savo anūkui, bet namelis jau kurį laiką stovi nenaudojamas, nes anūko jis jau nebedomina, tad nutarė jį parduoti”, – sakė kaunietė.

Moteris teigė nei menkiausio įtarimo neturėjusi apie piktadarystę, pardavėjas atrodė patikimas. Moteris namuko kainą nuderėjo nuo 70 iki 60 eurų ir pasakė, kad perka iškart. Pardavėjas pasisiūlė pavežti pirkinį iki namų, mat moteris svarstė kaip jį pargabenti, tik už tai namo kaina sugrįžo į pradinę – 70 eurų.

Parvežė iki namų

Deimantė pasakoja, kad pardavėjas yra 55-60 metų vyriškis, pliktelėjęs, aukštai ant liemens užsimaukšlinęs džinsus. Atvykus į kiemą iš automobilio išlipo pardavėjas ir gerokai jaunesnis vyrukas, kuriam daugmaž 30 metų, jis mūvėjo gobtuvą, taip pat iš mašinos išlipo ir apie 7 m. labai lieknas vaikas, kuris, kaip pirkėja pamanė, yra minėtasis anūkas.

„Matėsi, kad namukas sunkus, nes iškelti jiems sekėsi sunkiai, o aš tuo metu buvau tokia laiminga šiuo pirkiniu, kad negalvojau nieko kito, tik kokiomis spalvomis jį perdažysiu, nes namukui jau išties to reikia. Pastarąjį iškėlė kieme prie įvažiavimo, ten jis taip ir stovėjo kelias dienas. Viskas buvo gerai iki tol, kol portale „Kas vyksta Kaune“ pamačiau, kad šis namukas yra vogtas!”, – apstulbo kaunietė.

Nedelsiant pranešė policijai ir tikriesiems savininkams

Moteris pasakojo pasibaisėjusi. Pranešė policijai ir nutarė iš po žemių iškasti pardavėją – vagį. „Nusprendėme jį surasti ir gerai iškaršt kailį, atsiimti savo pinigus ir priversti jį jaustis labai nemaloniai, taip kaip dabar jaučiamės mes!”, – apmaudo apimta kalbėjo Deimantė.

Moteris informavo, kad namukas kol kas yra pas ją, tačiau ruošiasi jį nedelsiant grąžinti daugiabučio namo gyventojams, iš kurių buvo pavogtas.

„Policija atvykusi, vyksta tyrimas. Su pareigūnų pagalba bandysime išsamiai išsiaiškinti kas dėl viso šito kaltas!”, – nuožmiai nusiteikusi rašė Deimantė.

Papildyta 17:47 val.

Daugiabučio namo Ašigalio g. gyventojai informavo, kad namukas jau grąžintas į kiemą, iš kurio buvo pavogtas ir vėl džiugina vaikus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA