Kauniečiai apstulbę: pavogtas namelis | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai apstulbę: pavogtas namelis

Asmeninio Facebook profilio nuotr.

Iš pirmadienio į antradienį naktį vagys nusitaikė į išskirtinį objektą, stūksojusį Eigulių mikrorajono  namo kieme. Tai pasielgdami ilgapirščiai nuskriaudė pačius mažiausius, kuriems jis priklausė.

„Niekada negalvojau ir netikėjau, kad gali taip nutikti. Tačiau, pasirodo, esu naivi tikėdama, kad visi žmonės geri ir sąžiningi. Naktį iš 07.03 22:00 iki 07.04 8:30 iš mūsų kiemo Ašigalio gatvėje 5 buvo pavogtas mūsų pačių sukonstruotas namelis“, – sako portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Pavogtas namelis

Pasak moters, namelis buvo tikras traukos centras, džiuginęs visus aplinkinių namų vaikus. „Tas, kas pavogė, neturi nei sąžinės nei gėdos. Atiminėti iš vaikų žaislus – mažų mažiausiai nužmogėjimas“, – piktinasi kaunietė.

Skaitytoja teigia, jog namelis – išskirtinis – rankų darbo, jį bus nesunku pastebėti, jei atsiras, kuriame nors Lietuvos kieme.

Įrašu apie vagystę moteris pirmiausiai pasidalino savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje. Komentaruose netrūko žmonių pasipiktinimo tokiu ilgapirščių elgesiu.

Viena komentatorė rašė: „Prieš savaitę ėjau pasivaikščioti su sūneliu, praėjau pro kiemą, – net nustebau, kad daugiabučių kieme, vaikams namukas pastatytas. Pagalvojau, kaip smagu, gal jau žmonės tvarkingesni, normalesni pasidarė – niekas nelaužo, negadina, gali vaikai džiaugtis . Kur tau? Ir aš naivi“.

Dar viena moteris sakė, kas rytą einant į darželį ir grįžtant iš jo, visada jos mažosios dukrytės nepraeidavo pro šalį, lįsdavo pabuvoti minėtame namuke. „Būtumėte pamatę jų akis, kai nerado namelio“, – pasakojo ji.

Regis, nusitaikę į šį objektą ir jį pasisavinę ilgapirščiai suteikė daug skausmo mažamečiams, kuriems namelis priklausė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA