Festivalio „Akacijų alėja“ scenoje – netikėtos piršlybos | Kas vyksta Kaune

Festivalio „Akacijų alėja“ scenoje – netikėtos piršlybos

A. Barzdžiaus nuotr.

Šeštadienį, Kulautuvoje, Kauno rajone, surengto bardų festivalio „Akacijų alėja“ scenoje įvyko tikras netikėtumas. Vaikinas, ilgai planavęs, kaip nustebinti savo merginą, jai pasipiršo stebint šimtams į renginį susirinkusių žmonių.

[galerija kiek=”16″]

„Svarsčiau, kur būtų tinkamiausia pasiūlyti savo draugei ranką ir širdį. Toptelėjo mintis, jog tai galėčiau padaryti šiame festivalyje, viską kruopščiai planavau savaitę. Tikėjausi, kad pavyks „Akacijų alėjos“ organizatoriams papasakoti idėją ir jie padės man ją įgyvendinti. Vienintelis dalykas, kuris buvo netikėtas – daugybė stebinčių žmonių akių“, – sakė bardų festivalio scenoje pasipiršti draugei Aistei sumanęs Audrius.

Vyras prasitarė, jog jiedu su širdies drauge nusprendė atvykti į Kulautuvoje vykstantį renginį, tam kad Aistė išgirstų savo mėgiamą atlikėją Justę Arlauskaitę-Jazzu, kuri vakar užbūrė publiką savo dainomis.

„Kurį laiką laukiau prie scenos, delsiau, merginai sakiau, kad einu tai šen, tai ten. Galiausiai ji užsimanė sulčių, nuėjau jų nupirkti, o iš tiesų laukiau, kol atsiras galimybė užlipti į sceną“, – lemtingo įvykio užkulisius pasakojo Audrius.

Vyras užlipęs į sceną paėmė mikrofoną ir pakvietė savo merginą prieiti arčiau – pats ją užkėlė į sceną, nes nebuvo laiptų, kuriais galėtų užlipti.

„Ištariau keletą žodžių ir pasipiršau. Ji vos nenualpo. Kojos dar ilgai drebėjo iš jaudulio. Sužadėtinė nesitikėjo, kad taip įvyks“, – sako Audrius.

Pasak vyro, pora kartu jau trejus metus, o vakar minėjo draugystės metines.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA