Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: eismas buvo uždarytas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: eismas buvo uždarytas (papildyta)

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Šeštadienio rytą kelyje „Via Baltica“ įvyko tragiškas eismo įvykis, kurio metu žuvo vienas žmogus, dar vienas išvežtas į reanimaciją. Dėl avarijos eismas magistraliniu keliu visiškai uždarytas.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informavo, kad liepos 1 d., apie 4:35 val. Kazlų Rūdos savivaldybėje, Gyviškių kaimo teritorijoje, kelio ruože „Via Baltica“, magistraliniame kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai (40,333 km), Marijampolės kryptimi važiavęs krovininis automobilis „Scania“, kurį vairavo blaivus 30 metų Lenkijos Respublikos pilietis, susidūrė su lengvuoju automobiliu „Kia Motors Picanto“, vairuojamu 18 metų vaikino. Įvykio vietoje žuvo šio automobilio 41 metų keleivis. Jaunasis vairuotojas, patyręs daugybinius sužeidimus, komos būklės, išvežtas į Kauno klinikas ir paguldytas į reanimaciją. Pirminiais duomenis, būtent lengvasis automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į vilkiką. Abu nukentėjusieji buvo prispausti, juos iš automobilio išlaisvino ugniagesiai-gelbėtojai. Eismo nelaimė įvyko esant šlapiai kelio dangai.

Kelias visiškai uždarytas, eismas abiem kryptimis nukreipiamas senuoju keliu.

Pirminiais duomenimis į priešpriešinę eismo juostą išvažiavo automobilis „Kia Picanto” ir susidūrė su sunkvežimiu „Scania”, vairuojamu Lenkijos pil. Žuvo „Kia” keleivis, o vairuotojas komos būsenoje guldomas į ligoninės reanimaciją.

Papildyta: pasak kelininkų, eismas atnaujintas apie 9 valandą, padariniai pašalinti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA