V. Matijošaičio garažą pasiekė dar vienas prabangus automobilis | Kas vyksta Kaune

V. Matijošaičio garažą pasiekė dar vienas prabangus automobilis

delfi.lt 2017/06/29 14:34
V. Matijošaitis / DELFI nuotr.

Visvaldas Matijošaitis balandžio 14-ąją atšventė 60-ąjį jubiliejų. Kauno meras save sukakties proga pamalonino išskirtine dovana – nauju prabangiu „Porsche“ automobiliu. Išskirtinė transporto priemonė merą pasiekė prieš keletą dienų.

Ne paslaptis, kad Kauno meras mėgsta gerus automobilius. Gimtadienio proga V. Matijošaitis nusprendė atnaujinti personalinį autoparką. Meras iki šiol važinėjo pirmos kartos „Porsche Panamera“ automobiliu.

„Kai pirmą kartą pamačiau „Panamerą“, tai galvoju „o Jėzau, kas čia?“. Mes buvome įpratę, kad „Porsche“ yra 911. Metus laiko pratinausi morališkai ir save ruošiau, kad nusipirkčiau. Supratau, kad tai buvo viena geriausių pastaruoju metu pirktų mašinų“, – Delfi.lt teigė Kauno meras.

Dabar V. Matijošaitis įsigijo naujausios kartos „Porsche Panamera 4S Diesel“ automobilį su dyzeliniu varikliu.

„Mano jau buvo pravažiavus 230 tūkst. km. Laikas keisti“, – Delfi.lt teigė V. Matijošaitis.

Naujoji „Panamera“ yra identiškos tamsiai mėlynos spalvos, kaip ir buvusi. Dabar V. Matijošaitis sako, kad būtų rinkęsis kitą spalvą.

„Dėl šio vienintelio dalyko ir gailiuosi. Sūnūs išrinko, aš nesikišau“, – juokėsi meras.

V. Matijošaitis teigė, kad ilgai nedvejojo, kuo pakeisti senąją „Panamerą“.

„Net nežinau, ką daugiau pirkti. Su „Mercedes“ važinėsi atsigulęs. BMW sugadinta reputacija. O „Porsche“ – tiesiog gera mašina“, – teigė V. Matijošaitis, už naująjį pirkinį paklojęs 170 tūkst. eurų.

V. Matijošaitis vadinamas vienu turtingiausių Lietuvos verslininkų. Į politiką kaunietis žengė 2011 metais, kai įkūrė visuomeninį judėjimą „Vieningas Kaunas“.

Kol kas didžiausią pergalę politikoje V. Matijošaitis pasiekė 2015 metais, kai laimėjo pirmuosius tiesioginius mero rinkimus ir tapo laikinosios sostinės vadovu.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA