Fiksuoja skaitytojai: įdomu, ar galima čia palikti automobilius? | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: įdomu, ar galima čia palikti automobilius?

Skaitytojų nuotr.

Praėjusią savaitę portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai siuntė nuotraukas, kuriose buvo matomas naujas, dar niekur nematytas kelio žymėjimas – Nemuno gatvėje atsirado žaliosios juostos gatvės važiuojamosios dalies kraštuose. Kaip paaiškėjo, jos skirtos dviračių eismui.

Šią savaitę iš skaitytojų sulaukiame jau kitokių vaizdų – naujosios žaliosios dviračių zonos kai kuriems vairuotojams Nemuno gatvės visiškai nepakeitė – kaip ir anksčiau, jie vis dar važiuojamosios kelio dalies pakraštyje palieka automobilius.

Praėjusią savaitę išsiaiškinome, kad dėl naujo žymėjimo vairuotojai, norintys palikti automobilius kelkraštyje, turės palikti vietos ir dviratininkams, kad jie galėtų saugiai judėti važiuojamąja kelio dalimi. Tiesa, ar vairuotojai jau bus baudžiami, nors dar nėra pastatyti oficialūs ženklai – neaišku.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA