Avarija Dainavoje: susidūrė motociklas ir taksi automobilis | Kas vyksta Kaune

Avarija Dainavoje: susidūrė motociklas ir taksi automobilis

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Kaune pirmadienio vakarą fiksuotas eismo įvykis, susidūrė motociklas ir taksi automobilis, motociklininkas išvežtas į Kauno klinikas.

[galerija kiek=”12″]

Avarija įvyko V. Krėvės prospekte, apie 19 val., netoli buvusio prekybos centro „Pasimatymas“.

Į įvykio vietą išskubėjo gelbėjimo tarnybos: policija, greitoji. Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčio pareigūno, motociklininkas dėl sužalojimų išvežtas į Kauno klinikas. Pasak greitosios pagalbos medikų, vyro būklė: „Normali“.

Medikų pagalbos prireikė ir taksi automobilio vairuotojui, jam pagalba suteikta vietoje.

Liudininkų teigimu, taksi suko į V. Krėvės prospektą nuo prekybos centro pusės, o motociklininkas nespėjo sustabdyti savo transporto priemonės, spėjama, kad dėl spiginančios saulės taksi vairuotojas nepastebėjo, koks šviesoforo signalas. Kita keliama versija, kad pirma eismo juosta važiavo autobusas, o antra – motociklininkas, esą autobusas galėjo užstoti atvažiuojantį motociklą, tad taksi vairuotojas jo nepastebėjo.

Birželio 27 d. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas patikslino, kad birželio 26 d. apie 19:05 val. Kaune, V. Krėvės pr., susidūrė jaunuolio (gim. 2001 m.) vairuojamas motociklas „Honda“ su vyro (gim. 1988 m.) vairuotu automobiliu „Seat“.

Tikslias eismo įvykio priežastis nustatys tyrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA